Noile ținute de primăvară-vară, în premieră pe www.kenvelo.ro

Magazinul de haine online www.kenvelo.ro lansează noua campanie de reduceri pentru colecția de haine de primăvară-vară.

Cumpărând, exclusiv de pe www.kenvelo.ro, produse în valoare de 300 RON, clientul beneficiaza de livrare gratuita!

Colecțiile propuse sunt destinate celor care preferă un stil de viață activ, dar care nu vor să renunțe la eleganță și la ultimele tendințe ale modei.

Kenvelo.ro propune articole de îmbrăcăminte: haine de damă, haine de bărbaţi sau haine pentru copii, blugi, atât de damă, cât şi pentru bărbaţi, rochii casual, cămăşi sport etc. Internauţii pot profita acum de ofertele promoţionale oferite de www.kenvelo.ro.

Comandând haine originale din magazinul de haine online www.kenvelo.ro, clienţii beneficiază de reduceri la orice produs!
Colecţiile Kenvelo oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte online, încălţăminte şi accesorii. Site-ul www.kenvelo.ro se adresează tuturor celor care se îmbracă bine, cu stil, celor care ţin cont de ultimele tendinţe ale modei şi de calitate, toate la preţuri rezonabile.

Kenvelo este o companie de retail de îmbrăcăminte înființată în Republica Cehă, prezentă pe piața din România încă din 2001. Kenvelo, brandul „sportswear“ cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrală, a luat fiinţă în anul 1989 şi a devenit un bine cunoscut şi apreciat brand în cele 19 ţări în care este prezent.

Cele mai fashion haine ale sezonului se găsesc acum online pe www.kenvelo.ro!

Contact de presă
Mihai Matei
mihai.matei@kenvelo.ro
Si
Alin Pescariu
alin.pescariu@kenvelo.ro