Noile optiuni SunaRomania.com

Acum este mai usor sa suni acasa! SunaRomania.com lanseaza noi optiuni cu scopul de a-si imbunatati incontinuu serviciile si de a satisface cerintele clientilor sai.

Acces Direct este noua optiune care conecteaza clientii rapid la destinatie fara ca ei sa mai primeasca informatiile cu privire la creditul existent sau numarul de minute disponibile. O data ce clientii isi activeaza optiunea Acces Direct trebuie doar sa apeleze numarul de acces, sa introduca Pin-ul, dupa care pot forma numarul destinatiei. In plus, in cazul in care optiunea de a suna fara Pin este deja activata in contul lor, trebuie doar sa apeleze numarul de acces si sa formeze numarul destinatiei.

SunaRomania.com a lansat de asemenea, optiunea de Evaluare a Apelurilor. Aceasta le ofera clientilor posibilitatea de a nota fiecare apel facut. Acum, clientii pot imbunatati calitatea conexiunii prin evaluarea propriilor convorbiri! Astfel evaluarea lor va influenta schimbari strategice in sistemul de rutare si va imbunatati considerabil calitatea conexiunii.

In plus, clientii SunaRomania.com pot verifica acum daca numarul catre care doresc sa-si directioneze Numarul virtual apartine sau nu destinatiilor acceptate.

Misiunea SunaRomania.com este de a apropia oamenii. Tocmai de aceea, utilizarea serviciilor SunaRomania.com este simplificata prin setari eficiente care faciliteaza convorbirile internationale: Reincarcare Automata, Suna Fara PIN, Apelare Rapida, Acces Direct si Evaluarea Apelurilor. Cu SunaRomania.com nu te vei simti niciodata prea departe de cei dragi.