Noi ventilatoare in oferta Ventsys Instal

Incepand cu luna martie 2019 oferta de ventilatoare industriale pusa la dispozitia partenerilor sai de societatea comerciala bucuresteana Ventsys Instal s-a îmbogatit cu urmatoarele produse:

– gama de ventilatoare monoaspirante Prosso cu debit de 1400-3000 mc/h: fabricate din otel galvanizat de calitate ridicata, concepute special pentru evacuarea continua si eficienta a aerului cu un continut mediu de praf si uleiuri, la o temperatura maxima de 100° C. Sunt recomandate pentru aplicatii multiple cum ar fi: bucatarii industriale si comerciale, ventilare hote, uscatorii industriale, unitati de vopsit si procesare textile etc. Toate motoarele beneficiaza de standard IP55, izolare clasa F, rulmenti cu garantie pe viata;

– noile ventilatoare de bucatarie RUCK gmbh: in oferta Ventsys s-au adaugat gamele de ventilatie MPX, MPC, MPS. Este vorba de ventilatoare cu carcasa din tabla si suport integrat pentru montare pe perete care se utilizeaza in bucatarii profesionale din industria horeca. Ventilatoarele RUCK se fabrica in Romania, la Tarnaveni, in jud. Mures.

Oferta de ventilatoare industriale se îmbogateste

Acestea se adauga gamelor de ventilatoare deja comercializate, inclusiv ventilatoarele Sodeca sau Soler&Palau, precum si celorlalte produse din portofoliu (aparate Mitsubishi de aer conditionat, aeroterme Volcano, perdele de aer VTS Wing etc. disponibile si online pe www.vent-sys.ro). Prin largirea portofoliului de produse Ventsys devine unul dintre cei mai importanti distribuitori de ventilatoare industriale din România, acest lucru reflectandu-se de la an la si in cifra de afaceri. In acest sens domnul Stefan Nicolae, manager general, ne-a declarat:

„Pozitia noastr? pe piata echipamentelor de ventilatie a continuat sa se imbunatateasca si in 2018 fata de 2017. Aceasta e o dovada a seriozitatii cu care abordam cele mai complexe proiecte ale clientilor nostri. Le suntem recunoscatori pentru increderea pe care ne-o acorda si vom continua sa le furnizam cele mai bune solutii de ventilatie.”

Toate ventilatoarele industriale din oferta Ventsys sunt disponibile pe magazinul online al companiei. In functie de comanda plasata cumparatorii pot beneficia de diverse avantaje, cum ar fi transport gratuit sau personalizare (bobinare speciala, carcasare). Pe o piata extrem de aglomerata atat online, cat si offline, Ventsys – care a pornit la drum in 2012 prin productia de tubulatura de ventilatie – va continua sa isi diversifice oferta din gama de ventilatoare industriale, scopul companiei fiind acoperirea in totalitate a principalelor cerinte ale pietei.