Noi proiecte ale Wind94 in productia publicitara

ORAS: Bucuresti

DATA: 07 Martie 2012

 

Povestea WIND94 incepe in 1994. De aproape doua decenii lucram productie publicitara pentru o gama diversa de clienti, printre care nume recunoscute inRomaniaca leaderi in acele domenii.

Coca Cola, Pepsi, DraftFCB, Mercury360, JTI sunt cativa dintre clientii pentru care am avut proiecte de anvergura.

Si nu numai…

 

Ce mai e nou…

TIGARI GLAMOUR:

Amenajarea “Smoking Lounge Glamour” din sediul JTI. O locatie ce fixeaza noi standarde in materie de rafinament , se diferentiaza prin dorinta de a reprezenta pentru angajati o oaza de relaxare in zilele solicitante. Designul armonios, stilul unic si cromatica rafinata fac din “Smoking Lounge Glamour” cel mai bun loc pentru o evadare din rutina.

TIGARI SOBRANIE

Directorul general al Wind94, Marian Ceausu, afirma:  ”Nu cu mult timp in urma am avut placerea si onoarea de a colabora cu brandul Sobranie, pentru care am construit totemuri si casete luminoase elegante, in ton cu aromele promovate. Pentru a fi vizibile in orice locatie, paleta de culori s-a bazat pe o combinatie clasica, distincta, de auriu cu negru. Totemurile au pastrat aceeasi linie a stilului, insa acestea au fost iluminate cu led-uri policromatice pentru oferirea unei mai mari vizibilitati.”

BERE PERONI

Combinatia de lemn, aluminiu, precum si halourile create prin iluminare discreta LED au creat atmosfera propice consumarii Peroni in Momenti Bar din incinta aeroportului Henri Coanda.

 

Infiintata in 1994, compania Wind 94 a intrat pe piata publicitara romaneasca propunand concepte revolutionare, anticipandu-i evolutia, tendintele si nevoile. Astfel, suntem prima companie din Romania care a introdus reclama gonflabila in conceptie proprie.

O idee originala este o provocare, iar pentru a o transforma in realitate, nu ezitam sa inovam productia publicitara.

Suntem constienti ca fiecare client este unic si tinde sa isi exprime singularitatea, de aceea dezvoltam solutii inovatoare si originale, adaptate nevoilor specifice de promovare ale fiecarui brand. Indiferent de dificultatea si complexitatea conceptului, Wind94 intotdeauna a gasit solutia optima de promovare.

 

NUME PERS. DE CONTACT: Marian Ceausu – Director General

TELEFON, EMAIL: 0722 260 724 /office@wind94.ro

WEB: www.wind94.ro