Noi cursuri LEC

Line Education Center este centrul unde poti sa inveti programare sau MS Office. LEC doreste sa-ti ofere cunostinte specializate de IT si de aceea te sprijina in dezvoltarea carierei tale.

Line Education Center este un centru de cursuri IT care ofera cursuri specializate de programare si de design (PHP, Java, CSS, JavaScript, ActionScript, C#, Photoshop) si de MS Office: Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project.

De ce sa luati parte la cursurile LEC?

Deoarece in cadrului fiecarui curs veti avea parte de aplicatii practice. Fiecare participant are propria statie de lucru, aceasta facand posibil ca sesiunile de training sa se desfasoare sub forma de workshop-uri in care se dezvolta aplicatii practice care simuleaza modul de lucru din firme.

Mai mult decat atat, toti trainerii din LEC lucreaza in industria de software development. Acest lucru le ofera posibilitatea de a furniza insight-uri care nu sunt accesibile in mediul academic. Tinand cont si de deficitul existent in acest moment in piata muncii din zona IT, dupa incheierea cursurilor participantii se pot angaja si isi pot dezvolta o cariera in acest domeniu.

Grupa nu depaseste niciodata mai mult numarul de 10 cursanti. Astfel trainerul va putea sa acorde atentie si explicatii fiecarui cursant in parte.

Cand vor avea loc cursurile?

Cursuri de MS Office:

Excel for Business – incepe pe 28 noiembrie, intre 9:00-16:00, timp de 2 zile.

PowerPoint Workshop – incepe pe 24 noiembrie, intre 10:00-16:00, timp de 2 zile.

Microsoft Project – incepe pe 5 decembrie, intre 10:00-16:00, timp de 2 zile.

Cursuri de programare:

Java – incepe pe 23 noiembrie, intre 18:00-21:00, timp de 10 saptamani

PHP – incepe pe 21 noiembrie, intre 18:00-21:00, timp de 8 saptamani.

Locatia de desfasurare:
Sediul Line Education Center, care este situat pe Strada Frumoasa (la doar 5 minute de mers pe jos de la Piata Victoriei)

Pachetul workshopului contine urmatoarele:
– asistenta din partea trainerului pe parcursul orelor de curs
– CD cu video tutoriale si exemplele parcurse in cadrul cursului
– diploma de participare

Mai multe detalii despre cursurile LEC puteti gasi pe: leconline.ro/

Contact:

Email: office@leconline.ro
Telefon: 021 313 1012/ 0749 967 729.