Noi concepte de programe educative pentru copii si parinti lansate de Boko

BOKO este o afacere sociala ce dezvolta înRomania evenimente educativ-recreative pentru copii, parinti, bunici si profesori.

BOKO anunta  lansarea a  trei module de programe alternative, creatii originale si  personalizate in functie de varstele, interesele si nevoile copiilor, atat independent cat si impreuna cu parintii sau profesorii: SuperCititorii, Cinemateca Junior, Fabrica de Povesti.

 

Acest tip de programe  sunt  un concept complementar sistemului traditional de invatamant, inovand procesele  educationale si vin in intampinarea nevoilor de educatie alternativa ale copiilor cu varstele cuprinse intre 4 – 14 ani.

Inscrierile pentru participarea in cadrul programelor sunt pana la data de 1 martie si se vor desfasura la locatia din str. Calugareni nr 27 (zona Timpuri Noi – Mihai Bravu, aproximativ vis-a-vis de Universitatea Dimitrie Cantemir) sector 3, Bucuresti

 

Va invitam la o serie activitati cu un concept inedit si interactiv, care ating atat latura acumularii de informatii si elemente de cultura si de limba cat si pe cea creativa si de dezvoltare personala, identificand, canalizand si valorificand potentialul si abilitatile copilului dumneavoastra:

SuperCititorii – Clubul copiilor pasionati de aventura cunoasterii prin cultura generala, amatori de expeditii literare,  inventatori de schimburi de cuvinte artistic construite, exploratori prin lumea ideilor si a propriei imaginatii creative.

Cinemateca Junior – Filmele si povestile de odinioara!  Descopera calea eroilor tai preferati si urmeaza-le pasii! Traieste povestea lor si transcrie-le mesajele cu propriile tale ganduri! Unde? Acum, aici, in atelierul cinematecii, alaturi de parinti si de noii tai prieteni!

si

Fabrica de Povesti - Tu faci cartile! V-ar placea, parinti si copii,  sa putem construi impreuna cea mai frumoasa poveste din lume? Zana Metafora va presara praf de inspiratie peste fiecare, toate cele rele se vor topi ca prin vis, toate cele bune vor creste ca personajele din basme!

Contact: Claudia Suhov, claudia.suhov@boko.ro, ww.boko.ro