NOD32 Antivirus si Smart Security : 18 luni fara probleme cu virusii !

NOD32 impreuna cu magazinul online AntivirusMAG mai fac o supriza clientilor. Acum pentru orice comanda de ESET NOD32 Antivirus sau ESET Smart Security primesti bonus 6 luni perioada suplimentara de valabilitate, astfel incat acum sa te poti bucura de 18 luni fara probleme cu virusii , spamul, phisingul sau alte amenintari informatice.

Sistemul antivirus NOD32 protejeaza utilizatorii individuali, fara a fi nevoie ca acestia sa devina experti in domeniul amenintarilor informatice.

Deoarece toata lumea merita sa beneficieze de cea mai buna protectie, NOD32 ofera utilizatorilor individuali aceiasi securitate de calitate inalta care a fost aleasa de numerosi profesionisti din domeniul IT din intreaga lume.

Spune si tu un ‘NU’ hotarat programelor ce ofera o protectie slaba a datelor si informatiilor, si programelor ale caror performante lasa de dorit.

Despre NOD32 Antivirus si ESET Smart Security

ESET NOD32 Antivirus reprezinta este cea mai eficienta protectie pe care o puteti folosi pentru a combate numarul urias de amenintari propagate prin Internet si email. Ofera protectie completa antivirus si antispyware fara sa afecteze performanta sistemului.

ESET Smart Security ofera in plus fata de ESET NOD32 Antivirus tehnologie antispam sifirewall, protejandu-va familia in fata tuturor amenintarilor provenite din Internet si blocand mesajele spam deranjante primite prin email. ESET Smart Security 4 include un firewall mai inteligent si mai usor de utilizat oferind totodata functionalitati antispam imbunatatite pentru Outlook, Outook Express, Thunderbird sau alti clienti email populari.

Mai multe detalii despre promotie gasiti pe www.antivirusmag.ro

Echipa AntivirusMAG