Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010 – a 30-a ediţie, „Ediţie festivă” Iaşi, Braşov, Timişoara, Sibiu şi Cluj-Napoca

MSA Events organizează Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010 în Iaşi, Braşov, Timişoara, Sibiu şi Cluj-Napoca! Ediţia din acest an a Nopţii Devoratorilor de Publicitate, cea de-a 30-a, „Ediţie Festivă”, este centrată pe ideea aducerii sub lumina reflectoarelor a creaţiilor valoroase din lumea publicităţii, în cadrul unei gale à la Oscar. Covorul roşu, şampania, costumele fancy, „de designer”, flash-urile fotografilor, muzica de gală, limuzinele, trofeele – o întreagă panoplie care va învălui Noaptea Devoratorilor din 2010 (pentru pasionaţii de prescurtări, NDP 2010) într-o atmosferă hollywoodiană!

Gala itinerantă a NDP 2010 se va desfăşura după următorul program:

• Iaşi, pe 23 octombrie 2010, la Cinema Republica;
• Braşov, pe 6 noiembrie 2010, la teatrul „Sică Alexandrescu”;
• Timişoara, pe 20 noiembrie 2010, la Sala Capitol;
• Sibiu, pe 4 decembrie 2010, la Casa de Cultură a Sindicatelor;
• Cluj-Napoca, pe 11decembrie 2010, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Filmul evenimentului este online pe www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro
Pentru detalii şi informaţii de ultimă oră, intraţi pe www.msa.ro

Spectacolul va dura 7 ore: începe la ora 21.00 şi cuprinde 4 calupuri de publicitate cu durata de 80 de minute, întrerupte de 3 pauze. Coordonatele show-ului din acest an sunt: proiecţie, entertainment, interactivitate, unicitate.
MSA Events, organizatorul tradiţional al Nopţii Devoratorilor de Publicitate celebrează prin ediţia din acest seducţia cinematografului şi a fimului dedicat publicităţii – clipul, de pretutindeni şi de oricând!
Inspirată din atmosfera glorioasă a filmului hollywoodian, ediţia aniversară a Nopţii Devoratorilor de Publicitate (cea de-a 30-a) se transformă într-un eveniment de gală, plin de fast şi spectaculozitate. Ediţia „festivă”, afirmă, cu un pic de autoironie specifică breslei, faptul că o colecţie de clipuri publicitare este o cinematecă, atent organizată şi care are rolul de a tezauriza, de 30 de ani, cele mai creative „filme” de publicitate. Asta, desigur, sub bagheta de magician a lui Jean-Marie Boursicot, şi a producătorului general Dan Chişu. Astfel, sunt aduse împreună lumile fabuloase ale filmului şi publicităţii, definite de seducţie şi pe puterea de a ne face să visăm.

MSA Events anunţă concursul Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar / Devorad’or

Aspectul inovator al celei de-a 30-ediţii este interactivitatea, fanii publicităţii fiind parte din spectacolul însuşi. Va fi realizată o platformă video online unde se vor putea posta clipuri realizate de către iubitorii publicităţii, dedicate brandurilor partenerilor ediţiei din acest an. Adevărate scurt-metraje filmate cu camera telefonului mobil, spoturile Devoratorilor vor fi parte a proiecţiei din cadrul Nopţii, iar cele mai reuşite vor primi premii consistente în bani şi produse din partea partenerilor. Platforma video online va deveni o cinematecă în sine, va genera trafic pe site-urile organizatorilor şi partenerilor, ca şi o notorietate deosebită.
Filmele premiate vor fi proiectate în cadrul „Ediţiei Festive”, se vor primi premii şi statuete DevoratOscar / Devorad’or.

Anul ăsta, nu vă lăsăm să ad-ormiţi. În scurt timp, se va auzi: Motor!