No Surprises pregateste Pastele alaturi de clientii sai si anul acesta!

Pentru Echipa No Surprises a devenit deja o traditie organizarea Pastelui, moment unic in calendarul anual de evenimente pe care le organizam,  atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii!

Sosirea Iepurasului, moment atat de asteptat de copii, Masa de Inviere, Decoratiunile speciale pentru sedii de companie  si mall- urile din oras si nu numai..Organizarea Targului de Paste, sunt o mica parte din serviciile pe care NO SURPRISES  le pregateste in acest an!

Pregatim un Iepuras care nu va rata nici o petrecere organizata pentru copii, si care va fi prezent la picnicul organizat de companii pentru aceasta sarbatoare, ascunzand ouale colorate pentru un Egg Hunting de zile mari, impartind cadouri si bunatati, bucurandu-i pe cei aflati la cumparaturi in centrele comerciale in mall-uri sau hypermarket-uri, anul acesta Iepurasul va fi ghidul dvs. In alegerea cadourilor de Paste!

Iepurasul isi asigura admiratorii ca nu vor fi dezamagiti, iar anul acesta va reusi sa isi puna pana si cele mai incredibile idei in practica impreuna cu Echipa No Surprises.

Va asteptam sa petrecem impreuna un Paste Fericit si plin voie buna!

 Pentru detalii suplimentare asupra campaniilor No Surprises vizitati www.nosurprises.ro si veti afla ca orice idee poate deveni realitate!

 Agentia No Surprises, agentie organizatoare de evenimente cat si prestatoarea unei game complete de produse si servicii Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party de 12 persoane pana la …. 12.000 persoane, iar clientii precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G, Pepsi, Triton Cargo, Pfizer …Primaria Capitalei – Orasul lui Mos Craciun 2008 sunt cartea noastra de vizita.

ALEGETI NO SURPRISES!

Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

 Adela Szatvanyi

Marketing& Event Manager

E: adela.szatvanyi@nosurprises.ro\

www.nosurprises.ro