NO SURPRISES, atelierul tau de design – iti decoreaza Sediul, Casa, Mall-ul sau Hotelul!

 

Acorduri fine de colind plutind in aer…Este moment de sarbatoare, furmusete si distractie.

Este Craciunul!

Iar Agentia NO SURPRISES intampina Sarbatorile de Iarna cu hainute noi si decoruri speciale chiar daca esti o cladire serioasa de birouri, o vila respectabila sau o tanara casa moderna!

Intotdeauna a contat cine straluceste cel mai tare, iar NO SURPRISES te invata cum sa stralucesti!

Cum?

Folosim lumini, culori, ghirlande, coronite, stele si bradul de Craciun pentru a adauga si mai mult farmec..putem adauga chiar si decoruri muzicale, iar copacii impodobiti sunt punctul culminanant al acestor decoratiuni!

Cu un brad de peste … 4 metriinaltime, sania cu reni a Moshuluiceparcaacumpleacasprecopiiascultatori, cu toatacladireaimbracataintr-o ploaia de stelutecazatoare, cu globuriuriaserosiisiauriicevorcoborivesele din cer, gataparcasa fie imbratisate de catrecopii … totul se vatransformapestenoapte in taramul magic din povesti!

          Este suficient sa arunci o privire pe site-ul www.nosurprises.ro ca sa fii convinsi ca specialistii nostri vor face pentru tine alegerile care ti se potrivesc, atat ca buget cat si creatie,iar clientii care ne-au ales: Arena Mall Bacau, sediul SIKA, sediul Tempo Advertising, Hotel Best Western, BUCURESTI – Orasul lui Mos Craciun din parcul Unirea, …si multe, multe case si decoruri de evenimente, sunt doar cateva din creatiile care ne recomanda!

ALEGETI NO SURPRISES!

Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

 Doina Tecu

Corporate Event Manager

T: 0728 362 646

E: doina.tecu@nosurprises.ro

www.nosurprises.ro