Nick ex N&D pregătește o revenire în forță pe piața muzicală cu noul proiect „No Rules”

După succesul răsunător de la ediția de anul acesta a RMA , No Rules cunoscut publicului ca Nick, membrul fondator, compozitor și textier  al trupei N&D,  pregatește o revenire în forță pe piața muzicală românească fiind gata să surprindă publicul și fanii cu noile sale proiecte.

No Rules, pe numele lui real Nicolae Marin, reprezintă, fără îndoială una dintre figurile marcante ale industriei  muzicale româneÈ™ti .Chiar dacă virusul muzical l-a cuprins încă din anul 1995, cochetând cu genul hip-hop, un stil nu foarte apreciat în perioada respectivă, succesul a venit mai târziu, în anul 1999 când pune bazele trupei N&D È™i ia cu asalt piaÈ›a muzicală românească. Melodii ca „Vino la mine” , „Nu pot să uit”, „Nu e vina mea”, „Vreau să plâng”, „Nu vreau sa te pierd” , „Când vine noaptea”,  nu numai că au cucerit publicul român dar  È™i topurile, obÈ›inând o mulÈ›ime de premii, apreciere È™i  fani. După destramarea trupei , Nick a continuat activitatea muzicală abordând cu succes o carieră solo. ÃŽntre anii 2007 si 2009, artistul trece printr-o perioadă de introspecÈ›ie, își ia o pauză din industria muzicală È™i se dedică familiei. Ca orice artist, însă, pasiunea È™i dăruirea  pentru domeniul său nu l-au lăsat să se îndeparteze prea mult, descoperind în aceast răstimp o înclinaÈ›ie spre zona muzicii electronice, ajungând ca în numai È™ase luni să stapânească tehnic platanele, să înregistreze peste 60 de seturi, să se reinventeze ca stil È™i să pună bazele unui nou proiect sub titulatura No RuleS. Excelează È™i în acest domeniu, primul single „Funk you all”, ajungând în scurt timp locul 1 pe posturile muzicale de specialitate. Activitatea în domeniul muzicii electronice continuă È™i în prezent , cu emisiunea saptamanală la radio Dance.FM, dar È™i cu seturi live de la diverse evenimente È™i cluburi. No Rules își pregăteÈ™te revenirea pe piaÈ›a muzicii dance, cu un nou single „Love and Desire”, ce a fost interpretat  în primă audiÈ›ie în cadrul galei RMA È™i s-a bucurat de un real succes atât la publicul din È›ară cât È™i la cel de peste hotare. Single-ul este compoziÈ›ie proprie a artistului,  masterizată în colaborare cu Win Production È™i este disponibil pe youtube la adresa http://www.youtube.com/watch?v=hqWzomxEBXM . Și ca o dovadă a succesului  a fost deja inclus în compliaÈ›ia „VA – Amnezia Super Hits 74” (2012), una dintre cele mai cunoscute È™i apreciate compilaÈ›ii, disponibilă iubitorilor muzicii dance din Europa dar È™i din Statele Unite.  Acest lucru va face posibil ca ritmurile piesei să răsune vara această în cluburile din întreaga lume, ea fiind deja inclusa in playlistul multor DJ. De asemenea, No Rules alături de prietenul È™i colaboratorul său Dumi Padure lucrează intensiv, urmând să surprinda publicul românesc cu un sound inovator, un videoclip È™i alte proiecte surpriză.

În cei aproape 15 de ani de activitate in lumea muzicala româneasca, No Rules reprezintă unul dintre puținii artisti compleți care e demonstrat de-a lungul timpului că indiferent daca e vorba de compoziție, texte, interpretare sau seturi de muzică electronicăt este capabil să ne surprindă, să se reinventeze și să exceleze în orice nou proiect.  Vara aceasta, fanii vor avea ocazia să îl urmareasca în concerte, seturi live si aparții TV iar pentru cei care vor să afle primii noile surprize pregatite îi invităm să stea cu ochii pe pagina oficială de facebook http://www.facebook.com/norules.ro, pe site-ul personal www.norules.ro și pe canalul de youtube: http://www.youtube.com/user/NorulesProject !

Contact: No Rules- 0730490610

Aldea Andreea , Public Relations- 0724727488