Nicio petrecere fara un magician

Zilele onomastice, evenimentele corporate sau cele de familie (nunti, botezuri) au incantat inimile tuturor romanilor ani la randul. Veselia spontana, muzica buna, mancarea savuroasa si momentele haioase au ramas amintiri placute de-a lungul timpului, pe care toti le rememoreaza cu multa placere.

Organizarea unei petreceri in ziua de astazi incepe destul de timpuriu, tinandu-se seama de cele mai mici detalii, pentru ca pana la urma acestea sunt cele care garanteaza succesul evenimentului. In acest sens, cel care se ocupa de acest aspect tine cont de cateva lucruri esentiale.

Locul in care se desfasoara petrecerea trebuie sa fie unul care sa creeze o atmosfera potrivita, de relaxare si sa imbie la dans si voie buna. Decorurile au nevoie de o tusa de spectaculos, in care sa se observe clar tematica petrecerii, dar si elemente care sa aminteasca tuturor ca este vorba despre un eveniment total diferit de o intalnire banala intre prieteni. Mesele si asezarea lor sa imbie la discutii interesante, la interactiune umana, meniul sa fie o adevarata tentatie pentru papilele gustative.

magician-petreceri

Pentru ca foarte importanta la o petrecere este modalitatea in care se va asigura distrarea invitatilor, show-ul trebuie sa contina momente distractive, care sa trezeasca zambete spontane, veselie fara margini, ras cu gura pana la urechi. In ziua de astazi, la orice eveniment este ideal sa existe si un magician.

Magicianul este acel personaj care aduce cu sine experiente unice, memorabile, care ofera suspans si umor, care lasa spectatorii umiti, curiosi, convinsi ca magia exista cu adevarat si ca ei sunt partasi la ea. Robert Tudor, un magician roman de succes, care sustine spectacole atat la petreceri pentru copii, pentru adulti, la evenimente coporate sau lansari de carte, marturiseste ca „magia  inseamna mai mult decat niste trucuri, inseamna entertaining…” si ca pentru el este extrem de important ca spectatorii sa plece dupa momentul de magie cu „sufletul plin, bateriile incarcate si cu zambetul pe buze”.

magician-la-petreceri

Petrecerile tind sa se transforme, sa evolueze, sa devina momente de o prospetime ireala parca, sa aduca un suflu de diferit fata de cele de odinioara. Magicianul nu realizeaza doar numere de magie sau nu este doar un iluzionist, ci este un actor de comedie, interactioneaza cu publicul, glumeste cu el, ii castiga increderea  prin spontaneitate. Copiii sunt fideli acestor tipuri de spectacole cu magicieni, dar nici adultii nu pot fi uitati, bucurandu-se de show-urile de magie si simtindu-se iarasi plini de curiozitatea aceea, specifica copilariei.

O petrecere nu poate exista fara un magician din urmatoarele considerente: creeza o atmosfera plina de mister, aduce in venele tuturor invitatilor adrenalina, distractia este garantata atat pentru copii, cat si pentru adulti, dezvolta imaginatia copiilor, ofera chiar o doza de educatie.

Lumea de astazi trece prin schimbari evidente in orice domeniu, din acest motiv este tot mai greu ca petrecerile de altadata sa mai fie considerate cumva la moda. O gazda are nevoie pentru a starni buna dispozitie a celor prezenti, pentru a starni hohote de ras si zambete de bucurie, de ceva mai mult decat o mancare si o muzica buna. Are nevoie de un magician!