Newsletter-ul Centrului Seeds for Happiness pentru 18 – 24 iunie 2012

Centrul Seeds for Happiness este spatiul in care iti poti aduna energiile, din care iti poti trage forta de a-ti urma drumul spiritual ales, poate fi sursa ta de putere si de sustinere pentru profunde transformari interioare; un refugiu linistit dintr-o lume agitata,  un loc  unde oamenii isi pot (re)descoperi componenta spirituala a existentei si unde pot invata sa se bucure cu adevarat IN si DE Prezent.

Centrul este locul  in care cei care isi doresc schimbarea in bine, cresterea personala, cunoasterea, interactiunea cu alti oameni cu interese si preocupari similare, gasesc resursele necesare in materialele tiparite, audio si video din biblioteca precum si in activitatile desfasurate in ateliere, grupuri de discutie, seri tematice despre carti, conferinte despre oameni remarcabili, seri de film, seri de meditatie, grupuri de studiu ale unor cai spirituale, etc.

In newsletter-ul saptamanii urmatoare veti gasi evenimentele care se vor desfasura la Centru, dar si alte informatii utile despre carti, evenimente viitoare si evenimente recomandate, citate inspirationale:

1. luni 18 iunie, ora 18:30 – ACTIUNEA RABDATOARE, workshop despre rabdare sustinut de Cristina Mihai, coach, terapeut si formator;

2. marti 19 iunie, ora 19 – ATELIER DE MANDALE, condus de Alexandru Bugnariu

3. miercuri 20 iunie, ora 19 – SEARA DE MEDITATIE

4. joi 21 iunie, ora 19 – SEARA DE CARTE – RABDAREA, moderata de Vlad Doroican

5.sambata 23 iunie, de la ora 9:30 – SESIUNEA DE TONGSHU pentru sanatatea inimiii

6. sambata 23 iunie, de la ora 12 – Intalnirea grupului de studiu al sufismului sub indrumarea profesorului Teodoru Ghiondea

 

Pentru detalii despre evenimente si pentru inscrieri,  ne puteti contacta aici.

Va asteptam.