Newmobile.ro Iti Da Un Iphone 4 Cadou

Newmobile.ro vine pe piata online din Romania cu terminale mobile la preturi avantajoase si acum iti da sansa sa castigi un Iphone 4. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la o intrebare simpla si esti inscris in competitia pentru unul dintre cele mai cautate telefoane la momentul actual.

New Mobile este un magazin online unde iti poti gasi un telefon mobil mai usor intrucat pune la dispozite vizitatorilor o gama variata de terminale GSM, informatii tehnice despre fiecare model pentru a te ajuta sa iti alegi telefonul potrivit pentru tine precum si un bloog unde afli cele mai noi informatii pe piata telecomunicatiilor si acum te ajuta sa castigi unul dintre cele mai cautate telefoane din Romania, un Iphone 4.

Intra pe newmobile.ro, acceseaza sectiunea concurs si urmeaza pasii pentru a participa la extragerea la sorti. Raspunzand la o intrebare simpla legata de functiile telefonului Iphone 4 si introducand datele de identificare necesare pentru inscrierea in concurs, ai sanse sa castigi un telefon nou. Acceseaza pagina de Facebook New Mobile, spune-le si prietenilor despre concurs pe contul si iti sporesti sansele de a castiga telefonul mult visat.

Newmobile.ro este un magazin virtual de telefoane mobile ce te pune la curent cu cele mai noi aparitii pe piata telefoanelor mobile precum si cu cele mai actuale stiri referitoare la activitatea celor mai importanti producatori de telefoane mobile din lume.