New Season Sunday Brunch la Taj Restaurant!

 

Noul sezon la Taj Restaurant  se anunta a fi unul presarat cu surprize culinare si nu numai, asa cum  ii sta bine unui restaurant care s-a specializat in a oferi clientilor sai posibilitatea de a experimenta si de a descoperi legendele minunatului taram al bucatariei indiene in cel mai autentic mod posibil.

 

Sunday Brunch este un concept All you can Eat, o demonstratie de rafinament si arta culinara. All you can Eat este abordarea pe care Taj Restaurant a lansat-o in primavara acestui an, special pentru evenimentele gazduite in zilele de duminica, unde, cu doar 65 lei, in intervalul 12:00-16:00, iubitorii de bucatarie indiana pot degusta aproximativ 20 de preparate cu specific indian, si nu numai, desertul, vinul si apa fiind din partea casei!

 

Le Chef va pregati chiar sub privirile dvs. diferite specialitati, de fiecare data altele, iar in acest sezon veti putea savura minunatul ceai indian masala insotit de savuroase dulciuri asiatice si internationale.

 

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.