Neoclinique va prezinta aparatul dentar Invisalign

Toata lumea doreste sa aibe dintii drepti si frumosi si vor sa se intample acest lucru fara sa poarte aparat dentar sau isi doresc un aparat dentar care sa nu se vada.

Invisalign ar putea fi raspunsul perfect pentru aceasta realitate. Invisalign este din plastic transparent fabricat de catre calculator. Cum functioneaza? Invisalign face presiune asupra dintilor, astfel incat ii determina sa se deplaseze un pic.Treptat, pe o perioadã de 6-12 luni, dintii vor fi mutati pana când vor fi complet drepti. Avantajele Invisalign? Este cu adevarat invizibil. Nu exista restrictii alimentare. Atunci când mâncati, pur si simplu scoateti Invisalign apoi introduceti-l când ati terminat. Periajul si ata dentara sunt mult mai usor si eficient utilizate. Este mult mai confortabil. Bracketii din metal au margini ascutite care irita obrazul si limba. Invisalign nu irita deloc. Tmpul de indreptare al dintilor va fi mult mai scurt. Aparatele conventionale de obicei trebuie sa fie purtate doi-trei ani ca sa aiba rezultate in timp ce cu Invisalign dureaza de obicei cel mult un an. Din moment ce miscãrile dintilor sunt planificate de catre calculator, acestea sunt mai eficiente si, prin urmare, mai rapide.

Toate aceste detalii le puteti gasi accesand pagina www.neoclinique.ro

Va asteptam la Neoclinique, pentru un sfat sau o simpla discutie despre Invisalign ori despre probleme dentare pe care le intampinati si nu uitati de website-ul nostru www.neoclinique.ro