Neoclinique va doreste o primavara plina de zambete

Se poate zice ca stomatologia are legatura cu zambetele fericite in prag de primavara. Si nu exageram. Scopul nostru este sa va redam frumusetea zambetului, pentru ca atunci cand auziti o gluma buna, cand zambiti catre cei dragi sau cand radeti cu persoana iubita sa va simtiti liber si fara restrictii stiind ca aveti o dantura perfecta si stralucitoare.

 

Neoclinique este o clinica stomatologica non stop privata, deschisa in 1997. Obiectivul nostru principal este profilaxia si tratarea problemelor dentare prin serviciile de implantologie, ortodontie, protetica dentara, chirurgie orala, stomatologie, paradontologie si estetica dentara de top pe care le oferim. Suntem deschisi non-stop si dispunem de un serviciu de garda mereu la datorie pentru orice urgenta dentara. Echipa noastra este formata din 14 medici cu experienta si 10 asistente si igienisti dentari. O adevarata armata dedicata zambetelor.

 

In aceasta primavara, alatura-te clientilor Neoclinique fericiti. Viziteaza-ne online la adresa www.neoclinique.ro si fii gata sa zambesti din nou.