Neoclinique iti reda zambetul. Clinica stomatologica NON STOP in Bucuresti

Zambetul face parte din viata noastra. Zambim cand ne casatorim, cand auzim o gluma buna, cand primim un cadou, cand ne simtim liberi. Atatea momente importante pe care le sarbatorim cu un zambet larg fara restrictii. Iar pentru a avea un zambet frumos trebuie sa avem grija de dintii nostri. Clinica stomatologica Neoclinique iti ofera sansa de a avea zambetul dorit prin tratamentele profilactice si aparatura moderna de care dispunem intr-un ambient placut.
Toate serviciile noastre medicale sunt asigurate de personal cu inalta calificare profesionala. Va oferim servicii complete de stomatologie, endodontie, odontoterapie, chirurgie buco-mailo-faciala,  implantologie, ortodontie, pedodontie, radiologie si cosmetica dentara. Sterilizare este corecta si impecabila.

Din luna martie a anului 2005, pentru a raspunde tuturor urgentelor dentare, am deschis un serviciu de urgente stomatologice deschis non stop cu medic de garda prezent in clinica din Militari. Iar incepand cu mai 2009 am deschis si o noua clinica dentara situata la 5 minute de punctul zero al Bucurestiului, mai exact in sectorul 3, pe bulevardul Unirii. Va asteptam zambind!

Email: office@neoclinique.ro
Website: http://www.neoclinique.ro

Telefoane:

Clinica Militari
0214303199
0214303365
Clinca Unirii
0213202220
0213202230