NEIGUARD susține Federația Română de Arte Marțiale!

Bucureşti, 31 Martie 2011 – NEIGUARD, membră a NEI Holding, anunţă demararea activităților de susținere și sponsorizare a Federației Române de Arte Marțiale de contact. În spiritul încurajării dezvoltării prin disciplinele sportive, în continuarea politicii NEIGUARD de implicare în viața comunității, parteneriatul cu Federația Română de arte Marțiale de contact reprezintă una dintre modalitățile de încurajare a dezvoltării sănătoase a membrilor comunității în care prevenirea este pe primul loc.
“Ne bucurăm de oportunitatea de a dezvolta împreună cu unul dintre cele mai apreciate companii de securitate din România o serie de programe și activități în spiritul Federației Române de Arte Marțiale de contact”, declara Președintele Federației, Dorel Bulearca.
De-a lungul timpului NEIGUARD a inițiat o serie de activități menite să contribuie la conștientizarea importanței prevenirii în rândul membrilor comunității. “A trata efectele unei fapte de infracționalitate reprezintă ultima măsură în caz de necesitate. Credem în prevenire, credem în informare ca și prim pas în luarea tutror măsurilor menite să reducă riscul unei alterării a patrimoniului sau a persoanelor”, declara Eduard Neicu, vicepreședintele NEIGUARD.
NEIGUARD își propune să se implice în mod activ în susținerea proiectelor Federației și vizeaza dezvoltarea componentei politicii de educare și informare a comunității prin programe și parteneriate cu toți factorii de decizie și acțiune implicați în prevenire și protecție.
NEI Guard, alături de Compania de detectivi NEI, NEI Mediaca Asist, NEI Management Consulting, Nei Technics & Strategies, NEI Fire Protection si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, având ca idée centrală pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterală, bazându-se strict pe un capital 100% romanesc.
Încă de la înființare, NEI Guard s-a angajat să exceleze în afacerile de securitate, protectie, pază, transport valori, consultanță, instalări de sisteme tehnice, monitorizări și intervenții.
Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asigurători de securitate și protecție din România, cu extindere pe tot teritoriul țării: București, Constanța, Mangalia, Brașov, Predeal, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Craiova, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Baia Mare, Satu Mare și Galați.
Serviciile oferite acoperă o gamă largă de aplicații: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, TRACKING GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.neiguard.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, BucureÅŸti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99