NEIGUARD și EUROINS, contract național de monitorizare, pază și intervenție!

Bucureşti, 11 Aprilie 2011 – NEIGUARD, membră a NEI Holding, anunţă semnarea contractului național de monitorizare, pază și intervenție cu EUROINS. În spiritul strategiei de dezvoltare calitativă ce a caracterizat ultimii ani de activitate ai companiei NEIGUARD, contractul cu EUROINS dovedește încă o dată că investiția în consolidarea logistic din ultimii ani începe să își arate rezultatele.
“Suntem extraordinar de mândri de încheierea acestui parteneriat între unul dintre primele 5 firme de monitorizare și pază și unul dintre primele grupuri de asigurare și reasigurare din România. Eforturile noastre de consolidare a logisticii pe plan național sunt acum răsplătite de încrederea acordată de catre EUROINS.”, declara Vicepreședintele NEIGUARD, Eduard Neicu.
Contractul strategic încheiat cu EUROINS vizează servicii de pază, monitorizare și intervenție într-un număr de peste 70 de obiective din toată țara. București, Constanța, Brașov, Ploiești, Târgoviște sunt doar câteva dintre orașele în care echipajele NEIGUARD vor furniza servicii unui business cu o dimesniune socială și umană atât de puternică cum este EUROINS.
Pe piață încă din 1994, EUROINS a funcționat până la preluarea de către grupul EUROHOLD sub numele de ASITRANS iar în prezent numără peste 550 de angajți, peste 1.000.000 de clienți și peste 5000 de agenți colaboratori.
NEI Guard, alături de Compania de detectivi NEI, NEI Mediaca Asist, NEI Management Consulting, Nei Technics & Strategies, NEI Fire Protection si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, având ca idée centrală pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterală, bazându-se strict pe un capital 100% romanesc.
Încă de la înființare, NEI Guard s-a angajat să exceleze în afacerile de securitate, protectie, pază, transport valori, consultanță, instalări de sisteme tehnice, monitorizări și intervenții.
Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asigurători de securitate și protecție din România, cu extindere pe tot teritoriul țării: București, Constanța, Mangalia, Brașov, Predeal, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Craiova, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Baia Mare, Satu Mare și Galați.
Serviciile oferite acoperă o gamă largă de aplicații: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, TRACKING GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.neiguard.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, BucureÅŸti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99