NEI Management Consulting – Lattanzio e Associati – parteneriat strategic!

Bucuresti, 20 Aprilie 2011 – NEI Management Consulting anunta semnarea protocolului in domeniul dezvoltarii si formarii profesionale cu Lattanzio e Associati, companie de consultant specializata in furnizarea de servicii pentru administratiile publice si pentru intreprinderile care furnizeaza servicii de utilitate publica.

Recentul protocol marcheaza orientarea NEI Management Consulting catre largirea sferei de competenta si completarea portofoliului de servicii oferite cu servicii specializate si concentrate pe zona administratiei publice.

Cunoasterea pietei romanesti si proiectele de consultant in domeniul imobiliar, al securitatii, al constructiilor, al serviciilor medicale si nu numai, se completeaza acum cu know-how centrat pe institutiile publice.

Lattanzio e Associati este o societate de consultant ce a ales specializarea pe organizatiile publice, specializarea ce i-a permis sa devina lider de piata in Italia, cu servicii si suport acordat unui numar de peste 400 de institutii publice din aceasta tara. Decizia companiei de orientare inspre tarile din Europa de Est este o urmare naturala a expertizei si competentei dobandite ca urmare a peste 250 de proiecte in peste 100 de institutii publice in afara granitelor Italiei.

Nei Management Consulting a fost infiintata in anul 2006 pentru a oferi servicii de consultant companiilor de elita la cel mai inalt nivel.

Compania Nei Management Consulting are in portofoliul sau un numar impresionant de societati si companii nationale si multinationale din Romania, Elvetia, Grecia, Spania, Franta, Germania, Cehia, Bulgaria si Albania.

In prezent Nei Management Consulting isi face simtita prezenta atat pe plan national cu birouri in Bucuresti, Brasov, Constanta cat si international cu birouri in Chisinau, Paris, Sofia si Tirana.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiconsulting.ro/

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A, Sector 1, Bucureşti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99