NEI FIRE PROTECTION achiziționează prima mașină de pompieri!

Bucureşti, 22 Martie 2011 – NEI FIRE PROTECTION, membră a NEI Holding anunţă achiziționarea primei mașini de pompieri din cadrul planului de dezvoltare a diviziei.
Marcând astfel prima achiziție dintr-o serie de investiții menite sa dezvolte divizia holding-ului ce adresează segmental privat al industrie de protecție contra incendiului, NEI FIRE PROTECTION are planuri ambițioase de dezvoltare. Parte din strategia de consolidarea a companiilor membre ale NEI HOLDING, NEI FIRE PROTECTION își propune sa devină unul dintre principalii actori pe segmental de prevenire și stingere a incendiilor.
“Prevenirea și asigurarea protecției reprezintă o prioritate a companiilor membre ale grupului. Planurile de dezvoltare vizează mărirea parcului de mașini speciale dotate cu echipamente de stingere a incendiului în paralel cu investiția în atragerea celor mai buni profesionști în materie. Completarea serviciilor de monitorizare și intervenție, pază și servicii personalizate de protecție cu divizia de stingerea a incendiilor reprezintă o dovadă a profesionalismului echipei și a interesului nostru de a acorda toate serviciile necesare protecției clienților noștri, indiferent ca este vorba de instalarea de echipamente specifice, de supravegherea sau de intervenția promptă în cazul unui incendiu”, declară vicepreședintele grupului NEI Holding, Eduard Neicu.
Experiența și profesionalismul NEI FIRE PROTECTION sunt demonstrate de clienții acesteia, printre care se numără un important lanț de retail din România. Indiferent că se dorește asigurarea protecției spațiilor de depozitare a substanțelor inflamabile sau asigurarea protecției în cazul organizării unui concert sau, pur și simplu, îndeplinirea cerințelor legale pe acest segment, NEI FIRE PROTECTION are toate certificările necesare derulării acestui serviciu. Membrii echipei de pompieri ai diviziei sunt profesioniști certificați în conformitate cu normele legale în vigoare.
NEI FIRE PROTECTION este parte a grupului de firme aflate sub umbrela NEI Holding. Activitatea Nei fire Protection este complexă și se desfășoară în conformitate cu legislația specifică în vigoare:
• Activități de luptă impotriva incendiilor și de prevenire a acestora;
• Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea;
• Activități de testări și analize tehnice;
• Alte activități cu mijloace specifice din dotare;
Nei Fire Protection asigură serviciu permanent cu pompieri atestați profesional și instruiți în acest sens. Ca atribuțiuni principale: prevenirea și stingerea incendiilor, activități de salvare a vieții în caz de incendiu, eliberarea căilor de evacuare, acordarea primului ajutor și, după caz, alarmarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Monitorizarea se desfășoară în permanență și cuprinde supravegherea respectării normelor P.S.I. în incinte sau spații deschise. Se acționează la nivel profesionist pentru eliminarea oricăror posibile surse de incendiu, prin luarea măsurilor specifice.
Se asigură intervenția cu mijloacele din dotare, acționând promt la stingerea începuturilor de incendii. Serviciile sunt valabile și pentru parcuri industriale, supermarketuri, zone aglomerate, orașe cu circuit inchis, etc.
Printre colaborările de succes, în decursul cărora divizia a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și să îndeplinească obiectivele vizate se află Carrefour Romania, Novensys Corporation, Cez Romania și mulți alții.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.neiholding.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, BucureÅŸti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99