NEI ELECTRIC Distributie continua dezvoltarea! Un nou parteneriat de top cu Schneider Electric!

Bucuresti, 18 Mai 2011 – NEI ELECTRIC Distributie, recent infiintata companie in cadrul NEI HOLDING, anunta semnarea protocolului de colaborare cu Schneider Electric, una dintre cele mai importante companii la nivel mondial in sfera distributiei de echipamente electrice, automatizari si solutii  complexe din industria energetica.

Incepand cu luna iunie 2011, NEI ELECTRIC Distributie isi continua activitatea si demareaza activitati de colaborare cu Schneider Electric. In spiritul strategiei de dezvoltarea pe segmentul ce deserveste industria energiei electrice, compania grupului face un pas inainte in consolidarea bazei de know-how in domeniul automatizarilor si proiectelor complexe. “Un parteneriat ambitios, o noua caramida adaugata fundamentului diviziei noastre, colaboarea cu Schneider Electric marcheaza o noua etapa in strategia de dezvoltarea a NEI ELECTRIC”, declara Eduard NEICU, vicepresedintele NEI HOLDING.

Scheider Electric Romania este o companie care are in central dezvoltarii furnizarea de solutii sigure, simple, inovatoare si eficiente intr-o maniera pasionata, deschisa, directa si eficienta.

72% din energie este consumata in infrastructura, industrie, cladiri si rezidential. Peste 30% din economia de energie se poate obtine multumita solutiilor de eficienta energetica de care dispunem.

In zilele noastre experimentam dezvoltarea economica rapida, energia fiind factorul cheie al  acestui proces. Mai mult decat oricand, situatia actuala impune tuturor sa obtina cat mai mult folosind mai putine resurse. Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii de eficienta energetica care fac energia mai sigura, de incredere si productiva, de la producator la utilizatorul final.

Cele doua companii isi propun sa contribuie in mod semnificativ la profesionalizarea si cresterea calitatii serviciilor in domeniul energetic.

Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neiholding.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, BucureÅŸti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99