NegaWatt – Economii garantate de energie

NegaWatt – Economii garantate de energie

09.07.2015

Cluj Napoca

Factura la energie reprezinta pentru consumatori, un cost greu de modificat, iar pentru scaderea acesteia sunt necesare investitii adeseori indisponibile in bugetul cotidian. Tocmai din acest motiv, lansarea in premiera a solutiei de eficienta energetica NEGAWATT, implementata in exclusivitate de compania clujeana SERVELECT, este un pas urias spre reducerea garantata a consumului de energie electrica si termica, fara afectarea bugetului propriu cu investitii ce necesita amortizare indelungata.

“Lansat de cativa ani in Statele Unite, conceptul NEGAWATT pe care il implementam in premiera in Romania, aduce un beneficiu major marilor consumatori de energie: fara investitii si fara afectarea bugetului companiei, Beneficiarul nostru intra in posesia unei economii garantate de energie. In felul acesta, in loc sa plateasca pentru consum de energie, compania va obtine energie economisita garantat si, totodata, profit” a declarat Claudiu Boca, managerul companiei SERVELECT. Acesta a adaugat: “ In procesul de implementare, clientul nostru va fi initial auditat din punct de vedere al consumului energetic, generandu-se un raport de optimizare energetica cu identificarea solutiilor generatoare de economii. Ulterior, compania noastra va implementa aplicatiile convenite, fie cu resursele Beneficiarului, fie cu finantare din partea Servelect, ducand astfel la obtinerea garantata a economiilor de energie. Dincolo de primul beneficiu clar al reducerii facturii de energie, NEGAWATT are si o componenta profund sociala, companiile care apeleaza la aceasta solutie devenind mai verzi, mai apropiate de natura, prin reducerea emisiilor de CO2 emise in atmosfera”.

NEGAWATT – prezentat in detaliu pe website-ul cu acelasi nume: www.negawatt.ro – este un nou concept prin care companiile pot obtine economii garantate de energie, generand astfel reduceri substantiale ale facturii de consum, fara impovararea bugetului de investitii existent.

Infiintata in 2005, compania SERVELECT este unul dintre liderii solutiilor de eficienta energetica din Romania, fiind totodata auditor si manager energetic atestat ANRE. Cu certificari ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005, Servelect a implementat peste 600 de proiecte de eficienta energetica pe teritoriul intregii tari, dobandind inca din anul 2011 distinctia “Best European Energy Service Provider” din partea Initiativei Europene pentru Servicii Energetice (European Energy Service Initiative) .

Pentru orice alte detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la:

Iulia CHINTA

Manager departament marketing

SERVELECT

E-mail: iulia.chinta@servelect.ro

Tel: 0364 730 808, 0728 184 445

www.servelect.ro

www.negawatt.ro

Alexandra Pojar

PR Account Executive

D’Avantage Consult

E-mail: alexandra.pojar@davantage.ro

Tel: 0264 402726, 0740 306 603

www.davantage.ro