NEC MultiSync® P702 22” LCD Commercial Display

MultiSync® P702 urmareste linia de traditie a display-urilor publice NEC. Ecranul rezistent 24/7 dispune de un set de caracterictici uimitoare, completate de un numar de interfete neegalat de nici un alt produs de pe piata.
MultiSync® P702 este un display de incredere, usor de conectat, flexibil si usor de folosit.
Proiectat pentru o arie larga de aplicatii, cum ar fi: semnalizarea retail 24/7, aplicatii de transport, aplicatii pentru camerele de control, sali de conferinta, holuri, receptii, totemuri sau chiar instalare in mobila. Acesta ofera o instalare flexibila combinata cu performante de top.
Produs Descriere Cod comanda
NEC MultiSync® P702 70″ Public Display, S-PVA, 16:9, 4000:1, 1920 x 1080, Display Port, Dual Slot (STv1 + STv2), Option Slot 60003326

Ecran de protectie –produs integrat pentru P552
Seria de ecrane de protectie de 4 mm din sticla dubla este solutia ideala pentru orice instalare unde ecranul trebuie protejat de obiecte sau atingeri fara a afecta experienta vizuala; toate acestea multumita ecranului de protectie de inalta calitate cu un nivel scazut de reflexie.
Produs Descriere Cod Comanda
MultiSync® P552 black PG P552 ecran de protectie negru 60003254

WM-46UN-L2
Videowall Mount pentru X463UN landscape
Wall mount universal pentru NEC MultiSync® X463UN – orientare landscape.
Produs Descriere Cod Comanda
WM-46UN-L2 Wallmount X463UN, pentru orientare Landscape 100012994
PJ02SK3D – 3D STARTER KIT
pentru 3D READY NEC PROJECTORS
Pachet complet, cu ochelari 3D si 8GB de continut – premiat si lider de piata pentru continut si software-ul ce asigura un acces facil la o prima experienta 3D
o 10 aplicatii interactive inclusiv numeroase module 3D interactive
o Peste 60 minute de fisiere 3D demo
o Versiune completa Stereoscopic Player pentru orice fel de filme si imagini 3D
o Parteneri Software: Amazing Interactives, DesignMate, EON reality, Gaia, 3D Hub, Visenso, 3DTV
Produs Descriere Cod Comanda
PJ02SK3D 3D Starter Kit constind in ochelari 3D NP02GL si 3D software 100013019

PJ03WHA
Solutie de montare automata pentru seriile M si U
Wall mount cu inaltime reglabila automat pentru instalari variabile de table cu proiectoare NEC NEC “short” si “ultra short” destinate scolilor, universitatilor si clientilor corporate. Repede si usor de instalat datorita suportului universal si al puternicului motor electric potrivit pentru diverse modele si greutati. Managementul integrat al cablurilor permite instalarea profesionala pentru intreaga solutie.
Produs Descriere Cod Comanda
PJ03WHA automat, wall mount cu inaltime ajustabila pentru seriile U si M 100012976

PJ03WHM
Wall Mount cu inaltime ajustabila manual
Wall mount cu inaltime ajustabila manuala pentru instalari de table cu proiectoare NEC NEC “short” si “ultra short” destinate scolilor, universitatilor si clientilor corporativi. Repede si usor de instalat datorita suportului universal pentru diverse modele si greutati. Managementul integrat al cablurilor permite instalarea profesionala pentru intreaga solutie.
Produs Descriere Cod Comanda
PJ03WHM manual, wall mount cu inaltime ajustabila pentru seriile U si M 100013024

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122