NEC MD461OR

Solutii complete compatibile DICOM pentru salile de operatie.
Experienta NEC Display Solutions Europe in display-uri de dimensiuni mari aplicabila in domeniul camerelor de control, in sfera solutiilor pentru industria medicala si a aplicatiilor privind fluxul operatiunilor, a condus la lansarea display-ului DICOM-compliant, cu protectie IP55 si conform standardului full CE-MDD – calitate excelenta a imaginii, conectivitate si performanta.
NEC MD461OR este un display de dimensiune mare – 46 inch – cu luminozitate ridicata, rezolutie full HD, special proiectat pentru aplicatiile necesare in mediul salilor de operatii. Caracteristicile calibrabile si compatibilitatea DICOM, protectia IP55 impotriva apei si prafului asigura o calitate a imaginii de incredere pentru vizionarea imaginilor medicale PACS alb negru, cat si color.
Pe langa setul complet de optiuni de conectivitate cum ar fi : DisplayPort, HDMI, DVI si video analog , display-ul poate fi echipat cu un singur computer integrat (Small Board Computer) ce se introduce direct in partea din spate a ecranului pentru o folosire usoara. In combinatie cu un cart mobil optional, display-ul devine o unitate completa si portabila pentru utilizare in diferite locatii.
Carcasa display-ului este facuta special fara ventilator, fara componente mobile, pentru a reduce riscul de defectiune, fapt care este esential pentru aplicatiile critice din salile de operatie. MD461OR este disponibil de la sfarsitul lui martie 2012, iar computerul si cartul mobil optionale vor fi disponibile in al doilea semestru.
SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro
SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122