NEC Display Solutions introduce Corporate wide display cu LED Backlight pentru noua generatie de spatii de lucru personale – MultiSync® EX series – Triumful Stilului si Substantei

Bucuresti, 4 Noiembrie 2010 – Prin introducerea seriei EX, o serie de monitoare desktop de inalta performanta, future-ready si ecologice, NEC Display Solutions isi extinde portofoliul in piata corporate. Noua serie MultiSync® EX series combina designul inovativ, ultra-slim cu specificatii de calitate ridicata. Monitoarele impresioneaza prin impactul lor extrem de scazut asupra mediului  datorita tehnologiei LED backlight si alte noi caracteristici cum ar fi sensori umani. Seria EX este echipata cu DisplayPort ÅŸi oferă conectivitate remarcabilă ÅŸi multe beneficii ergonomice care asigura productivitatea chiar ÅŸi în mediile de birou cele mai exigente. NEC Display Solutions introduce pe piata primul model din noua gama numita “Office Cool” în forma sa NEC MultiSync ® EX231W.

Calitate de prima clasa, performanţe excelente şi design uimitor au fost factorii cheie in proiectarea MultiSync ® seria EX. Monitoarele sunt uşoare şi foarte interesante optic datorită formei lor subţire şi extrem de stand înguste. Moderne şi cu cerinţe minime de spaţiu, ele pot fi elegant integrate în mediul de birou. Din punct de vedere tehnologic, seria stabileşte noi standarde cu o calitate remarcabilă a imaginii în format Full HD şi conectivitatea excelenta cu două intrări digitale, DisplayPort şi DVI-I. În plus, gama include de asemenea o interfaţă USB care poate fi folosit pentru a conecta un aparat de fotografiat USB, ideal pentru videoconferinţe.

Ecologic, noua serie EX îndeplineÅŸte cerinÅ£ele riguroase ale campaniei “NEC Green Vision”. Lumina de fundal W-LED reduce considerabil consumul de energie; focusul în timpul producÅ£iei monitoarelor este pe factori ecologici. NEC Display Solutions a renunÅ£at la utilizarea de substanÅ£e dăunătoare mediului, cum ar fi mercurul ÅŸi a redus în mod semnificativ cantitatea de material utilizat, cu carcasă subÅ£ire. Astfel se evita efectele negative asupra mediului în fabricare, ambalare ÅŸi procesul de transport. Modelele dispun de asemenea de doua tipuri de senzori: senzorul de lumină ambientală ÅŸi noul senzor uman. Acesta din urmă pune monitorul în modul de aÅŸteptare, de îndată ce utilizatorul se mută departe de ecran. Acest lucru creÅŸte în mod semnificativ eficienÅ£a energetică, care în acelaÅŸi timp, înseamnă un cost de economii considerabile pentru utilizator.

Excelentele caracteristici ergonomice, cum ar fi ajustarea pe înălţime şi funcţia pivot permit ajustarea ecranului pentru a se potrivi nevoilor individuale – este configurarea de birou perfecta. Monitoarele sunt, de asemenea, usor de instalat datorită greutăţii lor scazute, ele fiind ideale pentru aplicatii multi-screen. Primul model care urmează să fie introdus în noua gamă, MultiSync ® EX231W, a fost distins cu EPEAT Gold Seal şi Certificatul TCO 5.0.

“Gama NEC MultiSync ® pastreaza tradiÅ£ia calitatii superbe a imaginii, inovaÅ£ie ÅŸi fiabilitate sinonim cu standard ridicat MultiSync ®. Seria EX, cu designul său uimitor de produs inovatoar si tehnologie pentru viitor stabileÅŸte un nou standard pentru întreaga industrie “, spune Birgit Sommerer, Product Line Manager pentru Commercial Displays la NEC Display Solutions Europe.

Availability, price and warranty

The 23-inch NEC MultiSync® EX231W will go on sale October and will be available in either pure black or office white at a price of EUR xxx.00 (including VAT). NEC Display Solutions Europe offers a three-year warranty including backlights.

Disponibilitate, pret si garantie

NEC MultiSync ® EX231W 23-inchi va intra in vanzare octombrie şi va fi disponibil fie in culoare pur negru fie office white la preţul de 359.00 EUR. NEC Display Solutions Europe oferă o garanţie de trei ani, inclusiv iluminare.

NEC Display Solutions Europe GmbH are sediul european in Munchen, Germania, şi este responsabil pentru toate afacerile în EMEA, împărţit fiind în patru regiuni de vânzări Europa de Nord, de Vest şi Europa de Sud, Europa Centrală, de Est şi Sud-Estul Europei cu Orientul Mijlociu / Africa. NEC Display Solutions beneficiază de know-how tehnologic şi tehnologii NEC Corporation şi, cu propriile sale divizii de cercetare şi dezvoltare, este unul dintre leaderii producatorilor mondiali, oferind cea mai largă gamă de produse de soluţii de afişare în piaţă. Gamele de produse includ portofoliul de monitoare, de la entry-level la LCD-urile desktop profesionale şi de specialitate, pina la monitoare de mari dimensiuni Public Displays pentru Digital si Retail Signage. Gama de proiectoare ofera produse pentru toate nevoile, de la dispozitive portabile, proiectoare de afaceri la produsele de funcţionare permanenta (cum ar fi aplicaţii POS) şi proiectoare digitale pentru Cinema. Managing Director al sediului central european este Bernd Eberhardt.

Mai multe informaţii pot fi găsite online la: www.nec-display-solutions.com

NEC Corporation este lider in integrarea de IT şi tehnologii de reţea, de care beneficiază întreprinderi şi oameni din intreaga lume. Prin furnizarea combinaţiei de produse şi soluţii care utilizeaza experienţa companiei şi resursele globale, tehnologii avansate ale NEC satisfac nevoile complexe şi mereu în schimbare ale clienţilor săi. NEC aduce mai mult de 100 de ani de expertiză în domeniul inovării tehnologice pentru a oferi mai multa putere oamenilor, întreprinderilor şi societatii.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi la NEC: www.nec.com

NEC este o marcă înregistrată a NEC Corporation. Toate drepturile rezervate. mărci Alte produse sau servicii menţionate aici sunt mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. © 2010 NEC Corporation.

Date de contact pentru informaţii suplimentare:

 

Stefanie Corinth

Vice President Marketing & Business Development

NEC Display Solutions Europe GmbH

Landshuter Allee 12-14

80637 Munich

Germany

Tel: +49 89-99 699-0

Victoria Fischer

360°communications GmbH

Herzog-Wilhelm-Str. 26

80331 Munich

Germany

Tel: +49 89-54 36 99 4-0

Fax: +49 89-54 36 99 4-09

E-Mail: nec_display_solutions@360communications.de

 

Romania and Bulgaria

Sales Representative

Tel: +40 744 655 562 Cell

E-mail: gabriela.bratu@nec-displays-ro.com