NEC Display Solutions dezvaluie MultiSync ® X551UN, primul public display full profesional cu direct LED backlights

Bucuresti, 24 mai 2011NEC Display Solutions Europe a lansat primul public display LCD full high-definition – MultiSync ® X551UN, care încorporează  direct LED backlight pentru realizarea de video-wall-uri absolut uluitoare.

Cu tehnologie direct LED backlight, LED-urile sunt situate direct în spatele panoului, oferind chiar ÅŸi iluminarea întregului public display. Combinat cu rama ultra-îngusta ultra-narrow de 5.7mm  (de la conÅ£inut la conÅ£inut*) ÅŸi rezolutie de 1920×1080 high-definition, utilizatorii beneficiaza de cea mai convingătoare experienÅ£a de perete video disponibila astăzi.

“Am răspuns nevoilor clientilor ÅŸi am redus si mai mult lăţimea bezelului crescind în acelasi timp si mai mult rezoluÅ£ia ecranului în comparaÅ£ie cu modelul de foarte mare succes X462UN“, a declarat Thorsten Prsybyl, Product Line Manager Public Displays NEC Display Solutions Europe.

“Concomitent cu imbunatatirea rezoluÅ£iei, X551UN afiÅŸează caracteristica de atribuire ID automata – Auto ID **, avind capacitatea de afiÅŸare in lanÅ£ a monitoarelor prin DVI ÅŸi DisplayPort, ÅŸi poate fi controlat în totalitate cu software-ul oferit gratuit de NEC. Upgrade-uri de firmware se pot face prin LAN **, monitorul fiind capabil de a trimite emailuri de alertă în cazul puÅ£in probabil al unei probleme, cum ar fi lipsa de semnal, supraîncălzire sau caderea luminii de fundal. ”

 

Noul display dispune de asemenea de tehnologia NEC Dual Slot, care permite integrarea cu calculatoare single board ( SBC)  şi alte echipamente potrivite optiunii de slot bazate pe standardul current NEC si noul NEC/Intel OPS standard, fără a fi nevoie de a stoca alte echipamente externe.

Prsybyl a mai precizat: “Combinat cu cele mai bune caracteristici ale predecesorilor săi, cum ar fi monitorizarea temperaturii avansate ÅŸi controlul ventilatiei de catre user, un singur senzor de lumină ambientală controlează întregul perete video ÅŸi un splitter integrat 10×10 cu memorie de intrare, NEC continuă să stabilească noi standarde pentru cerintele in continua crestere ale pietelor de Digital Signage, Retail, Rental si Video-Wall.

 

MultiSync ® X551UN este calibrat din fabrica la 500cd/m2 şi poate sa atinga o luminozitate maximă de 700cd/m2, dacă este necesar. NEC oferă, de asemenea, un instrument de calibrare cu senzor şi software-ul aferent astfel încât ecranul poate fi calibrat pentru a oferi uniformitate perfectă a culorilor şi a luminozitatii pe intregul perete.

Ca si pentru multe din ecranele sale publice, NEC Display Solutions oferă o gamă larga de soluţii de montare pentru X551UN şi un kit Overframe decorativ.

Disponibilitate şi garanţie
MultiSync ® X551UN va fi disponibil începând din luna Iunie 2011. Fiecare unitate include un cablu DVI-D, cablu mini-plug, cablu cover, cablu de alimentare, manualul de utilizare pe CD-ROM, si ghidul de instalare rapidă. NEC Display Solutions Europe oferă o garanţie de trei ani de servicii Pan-Europene, inclusiv pentru backlight.
* latime pura a ramei este 5,5mm
** Disponibil după upgrade de firmware
NEC Display Solutions Europe GmbH, cu sediul în Munchen, Germania, este responsabilă pentru afacerile derulate în regiunea EMEA. Profitând de expertiza tehnologica NEC Corporation, NEC Display Solutions, cu propriile sale de centre de cercetare şi facilitati de dezvoltare, este unul dintre liderii pieţei mondiale cu cel mai cuprinzător portofoliul de produse de soluţii de afişaj şi proiectie. Ca lider de piata si de inovare în domeniul Digital Signage, NEC Display Solutions furnizeaza componente centrale ale sistemelor de digital signage. O excelentă înţelegere a pieţei şi industriei, cuplate cu cele mai recente tehnologii de ultimă oră, au ca rezultat produse personalizate si solutii cu un nivel extreme de ridicat de siguranţă , funcţionarea intuitivă şi costurile totale reduse de sistem pentru toate domeniile de aplicare. Exemplele includ ecrane speciale de inalta luminozitate pentru utilizarea în medii ca lumina zilei sau afisaj public cu rame extrem de înguste pentru construcţia pereţilor video cu tranziţii virtual invizibile la ecran. În plus faţă de hardware, NEC, de asemenea, furnizează software-ul său digital signage, un instrument simplu şi eficient pentru crearea şi încărcarea de conţinut. Pentru proiectoarele sale, NEC ofera software specializat care poate fi folosit pentru a transforma orice suprafata intr-un ecran de proiectie. Producătorul oferă, de asemenea, o solutie stivuire care permite până la patru dispozitive să fie combinate pentru a forma o singura unitate luminoasa, autoprotejata.
Precum ÅŸi in produse ÅŸi soluÅ£ii, NEC Display Solutions ofera consultanţă si expertiză ÅŸi accent pe servicii. ÃŽmpreună cu partenerii săi, NEC a creat o reÅ£ea unică de expertiză în domeniul de digital signage ÅŸi poate furniza, prin urmare, totul – de la reÅ£eaua de infrastructuri ÅŸi hardware-ul ÅŸi software-ul folosit la conÅ£inutul de la cheie, sisteme complete – la o singură sursă. Rezultatul este un portofoliu unic de concepte de soluÅ£ie vizuale care oferă clienÅ£ilor noi, modalităţi eficiente de a impulsiona vânzările lor.
Mai multe informaţii pot fi găsite online la: www.nec-display-solutions.com
NEC Corporation este lider in integrarea  IT şi tehnologii de reţea, de care beneficiaza intreprinderi şi oameni din intreaga lume. Prin furnizarea de o combinaţie de produse şi soluţii, dublata de experienţa companiei şi de resursele globale, tehnologiile avansate NEC satisfac nevoile complexe şi mereu în schimbare ale clienţilor săi. NEC aduce mai mult de 100 de ani de expertiză în domeniul inovării tehnologice pentru a le oferi oamenilor, întreprinderilor şi societăţii.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi NEC: www.nec.com

NEC este o marcă înregistrată de NEC Corporation. Toate drepturile rezervate mărcii. Alte produse sau servicii menţionate aici sunt mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. © 2011 NEC Corporation.

Date de contact pentru informaţii suplimentare:

 

Stefanie Corinth

Vice President Marketing & Business Development

NEC Display Solutions Europe GmbH

Landshuter Allee 12-14

80637 Munich

Germany

Tel: +49 89-99 699-0

 

Ann Kjellser

PR Manager EMEA

NEC Display Solutions Europe GmbH

Tel: +46 73 350 92 63
Email: ann.kjellser@emea.nec.com