Navigatii ergonomice Dynavin

Magazinul online Edotec.ro va pune la dispozitie cele mai bune sisteme multimedia cu navigatie pentru aproape orice autoturism.

Magazin online Edotec.roProdusele noastre vin de la DYNAVIN , cel  mai mare producator de navigatii auto dedicate.

Incepand cu luna iulie a anului 2011, magazinul online Edotec.ro devine unic importator si distribuitor Dynavin in Romania.

Constient ca bordul autoturismului este relativ limitat, magazinul online www.Edotec.ro vine in sprijinul conducatorilor auto aducand pe piata romaneasca sisteme multimedia auto dedicate, care se pot integra fara probleme in bordul oricarui autoturism.

Gratie echipamentelor Dynavin, mai ales in calatoriile lungi, nu mai este o problema sa avem alaturi de functia de baza, gps auto, un sistem intergrat care poate permite redarea de muzica sau film, acces la internet sau chiar vizionarea unor posturi TV.

Toate aceste necesitati de confort sporit sunt posibil de incorporat gratie unui singur dispozitiv pe care producatorul Dnavin de-a lungul anilor l-a perfectionat pentru a putea veni astazi in fata dumneavoastra. cu cele mai performante sisteme de navigatie auto dedicate tuturor tipurilor de automobile existente pe piata.

In Romania, Dynavin isi comercializeaza aparatele de navigatie auto prin partenerul sau de incredere, compania Edotec, cu care, de altfel, a si incheiat un contract de exclusivitate.

In magazinul specializat  www.edotec.ro regasiti toate tipurile de sisteme de navigatie auto dedicata produse de DYNAVIN la standarde europene si testate cu rigurozitate pe fiecare tip de automobil inainte de a fi produse in serie.

Multiplele functii de care dispune un astfel de dispozitiv va vor lasa fara respiratie (Televizor digital extern de mare viteza, TV Tuner tip HD,DVD, Screentouch, internet 3G, Bluetooth cu A2DP,  slot de card SD, conector CAN-BUS cu posibilitatea integrarii comenzilor de pe volan, Radio Tuner AM/FM cu RDS,  interfata IPOD, port USB integrat, sistem de navigatie prin GPS prin TMC ) si cu siguranta veti fi convinsi ca tot ce va lipseste este un astfel de dispozitiv.

Despre Edotec

Magazinul online Edotec este operat de S.C. DON 20 SRL. Incepand cu luna iunie a anului 2011, datorita profesionalismul si seriozitatea de care a dat  dovada pe piata romaneasca de sisteme multimedia auto, Edotec.ro devine unic importator si distribuitor Dynavin in Romania.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
www.Edotec.ro