Natura Parc da startul la sezonul gratarelor in aer liber

Esti maestru la gatit in aer liber si iti place sa faci gratare? ATENTIE! la legea picnicului! Pentru ca ne pasa de buna ta dispozitie si vrem ca distractia cu prietenii si familia sa se termine frumos, am amenajat special, la Natura Parc, peste 20 de hectare numai pentru gratare si picnic. 

Fii in deplina legalitate, mai ales cand iesi la iarba verde. Liber la gratare! O campanie sustinuta de Natura Parc. 

La Natura Parc exista o multime de zone de gratar si picnic. Va asteptam la noi pentru o petrecere in aer liber si agrement.

Pentru ca distractia sa fie completa, Natura Parc iti pune la dispozitie de la terenuri de fotbal, volei, tenis de camp, peintball, plimbari cu barca sau hidrobicicleta, fotbalgolf, piscina, pescuit si alte activitati recreative.

Si daca vrei sa continui petrecrerea mai multe zile, la Natura Parc gasesti tipuri neobisnuite de cazare: de la corturi, parcare de rulote, casute lacustre, casute sat de vacanta, bungalow-uri, corturi indiene, case din stuf ... toate intr-un spirit liber, in mijlocul naturii. 

Vreme frumoasa, sarbatoare, carbuni incinsi si Liber la Gratare! 

Situat in centrul tarii, la numai 16 km de Brașov, Natura Parc te asteapta cu distractii, voie buna si posibilitatea de a practica diverse sporturi in aer liber.

Accesul se face cu masina din DN 11 Brașov - Sf. Gheorghe, cu trenul din Brasov pana la Chichis sau cu maxi-taxi Brasov-Sf. Gheorghe, circula din 30 in 30 min. 
Bilet intrare: 5 lei / pers.

Natura Parc
DN 11 Brasov-Sf. Gheorghe,
Chichis, Covasna

T: +40 (751) 291 583
Email: info@naturaparc.ro                   
Web: www.naturaparc.ro