NANA MOUSKOURI a transmis un mesaj fanilor din Romania!

Cu putin timp inaintea concertului de la Bucuresti, celebra Nana Mouskouri a dorit sa transmita un mesaj fanilor sai din Romania si nu numai!

Nana Mouskouri va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 decembrie de la ora 20.00. Concertul va fi unul special deoarece este pentru prima oara cand Nana urca impreuna cu orchestra sa pe o scena din Romania! Artista isi va incanta fanii cu piese precum „Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream”.

„Doamnelor si domnilor, dragi prieteni din Romania… am avut privilegiul de a fi invitata sa cant pentru prima oara in Romania. Concertul va avea loc pe 4 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Impreuna cu muzicienii mei am pregatit un frumos program pentru voi, incluzand unele dintre cele mai celebre piese ale mele, pe care le-am cantat in jurul lumii in ultimii 50 de ani. Asa ca sper sa ne vedem pe 4 decembrie la Bucuresti la Sala Palatului, unde voi canta piese despre speranta, pace si dragoste. Pana atunci, sa fiti bine” spune cu drag Nana in mesajul transmis fanilor.

Intregul mesaj poate fi gasit accesand urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=X1NoGPIfe7M

Fanii care inca nu si-au luat bilete ar trebui sa stie ca acestea se vand rapid, o categorie fiind deja epuizata si alte 3 categorii fiind foarte aproape de epuizare. Cum indragita artista are admiratori peste tot in lume, fani din Olanda, Franta, Spania, Germania vor veni la Bucuresti special pentru preferata lor!

Pentru concertul live sustinut de Nana Mouskouri si orchestra sa, preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 500 lei (categoria VIP)
– 400 lei (categoria 1)
– 300 lei (categoria 2)
– 200 lei (categoria 3)
– 150 lei (categoria 4)
– 100 lei (categoria 5) – nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie

Cei ce isi doresc sa o asculte live pe Nana Mouskouri, isi pot achizitiona bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro si MYTICKET.RO.

Nana Mouskouri este cea mai populara voce a Greciei si a reusit sa inregistreze de-a lungul carierei peste 1500 cantece, in 15 limbi diferite, pe 450 de albume. In cariera sa de peste cinci decenii a vandut peste 400 de milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai tuturor timpurilor! Artista este catalogata ca fiind „cea mai de succes cantareata din Europa”.

~~Concertul NANA MOUSKOURI va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 4 Decembrie 2011, de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service. Parteneri media: Magic FM, Click, Adevarul, Ring, Sapte Seri, Zile si Nopti, VIP, Centrul Vechi, Stop To Shop, Oferte Speciale, Bucharest NightLife, Port.ro, Wall-Street.ro, iConcert, ro, ADPM.ro, Ziare.com, BestMusic.ro, Eva.ro, Ele.ro, Ciao.ro, BucharestHerald.com, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, Inga Media, WideScreen Media, Carpat Guard, Spard Team, Cocor Media Channel.~~