My stardust.eu – demonstratie de versuri

 

Luna martie a adus putin curaj, un strop de naivitate si multa pasiune, dorinta de a invata ceva nou, de a vedea viata si prin prisma altor culori, altor jocuri…si cum se putea altfel, daca nu prin cuvinte?

Noul blog aduce la lumina poezii publicate in reviste precum „Luceafarul de dimineata” , „Convorbiri Literare”, „Sud”, „Litere”, „Diagonale” sau care au castigat concursuri literare, precum locul I la FESTIVALUL NAŢIONAL DE POEZIE „NICOLAE LABIŞ“ Ediţia a XLII-a.

Banalitatea cotidianului, descrisă uneori cu o minuţie care arată exasperarea, explodează în viziuni onirice, suprarealiste, ca în memorabila scenă din Solaris, în care obiectele cele mai anodine plutesc în imponderabilitate. Neliniştitoare în felul tablourilor lui Magritte, poemele mărturisesc deopotrivă teama şi concentrarea de a o învinge.

Va invit, asadar, sa cititi noile versuri postate pe    http://mystardust.eu/ , un nou blog despre sperante, temeri, dureri, bucurii…care sa ne aminteasca ce suntem: oameni, oameni cu trairi si emotii. Daca doriti sa evadati din cotidian catre o lume noua, daca simtiti nevoia sa lasati prejudecatile deoparte, sa va deschideti inima si sa lasati gandurile sa dezlege jocul cuvintelor, un singur click de mouse va deschide drumul catre necunoscutul incitant….

Pentru informatii suplimentare:

Site:  http://mystardust.eu/