Multiple victorii Audi in Motorsport

• Audi R8 LMS obtine doua victorii in ADAC GT Masters
• Audi R8 LMS este victorios si in Belgia
• R8 obtine un loc pe podium la debutul in Franta
• Echipa Kolles castiga puncte cu ambele automobile Audi R10 TDI
Audi R8 LMS obtine doua victorii la ADAC GT Masters

ADAC GT Masters: Echipa ABT Sportsline a inregistrat primele doua victorii cu automobilul Audi R8 LMS, la competitia ADAC GT Masters din Assen, Olanda. Cele doua curse au fost castigate de Christian Abt si de noul sau coechipier, Jan Seyffarth, in urma unor finaluri palpitante. Sambata, Abt a respins in ultimul tur de circuit un atac al lui Cesar Campanico (Echipa Rosberg) care, impreuna cu Nicolas Armindo, a obtinut o victorie perfecta pentru Audi, cursa incheindu-se cu adjudecarea primelor doua locuri. In cea de-a doua cursa, Jan Seyffarth a depasit automobilul Corvette de pe primul loc in ultimul tur de circuit. Performanta impresionanta a noului automobil de curse GT3 produs de AUDI AG a fost completata de Michael Outzen si Henri Moser (Phoenix Racing), care au obtinut pozitiile trei si patru. Pilotii Campanico si Armindo s-au retras din cea de-a doua cursa din cauza unor daune provocate de coliziuni. In urma celor doua victorii, Christian Abt a ocupat primul loc in clasamentul general al campionatului.

Audi R8 LMS este victorios si in Belgia

Campionatul belgian de turisme: Automobilul Audi R8 LMS a inregistrat si prima victorie in campionatul belgian de turisme. In competitia secundara cursei de 1.000 de kilometri de la Spa-Francorchamps, Jean-Francois Hemroulle si Tim Verbergt (Phoenix Racing) au beneficiat in prima dintre cele doua curse de o penalizare la linia boxelor impusa automobilului Viper de pe primul loc. Primele 15 minute din cea de-a doua cursa s-au desfasurat cu safety car-ul pe circuit, din cauza cetii de dimineata. La bordul automobilului Audi R8 LMS, Hemroulle si Verbergt s-au apropiat tot mai mult de automobilul Viper de pe primul loc, pe carosabilul in curs de uscare, insa a trebuit sa se multumeasca cu locul al doilea. Cei doi piloti Audi au obtinut primul loc in clasamentul general.

R8 obtine un loc pe podium la debutul in Franta

Campionatul francez de turisme: Echipa Oreca a avut un debut impresionant cu automobilul Audi R8 LMS in Campionatul francez de turisme. Yvan Lebon a obtinut un loc pe podium in prima dintre cele doua curse de la Dijon, sustinut de Frank Biela, care a castigat de cinci ori cursa de la Le Mans.
In cea de-a doua cursa, Biela si Lebon s-au mentinut in apropierea plutonului fruntas, insa au finalizat cursa pe pozitia a sasea din cauza unei probleme la circuitul de alimentare.

Echipa Kolles castiga puncte cu ambele automobile Audi R10 TDI

LMS: Echipa Kolles a demonstrat ca se afla intr-o forma mai buna in cea de-a doua cursa a competitiei europene Le Mans Series. La cursa de 1.000 de kilometri de la Spa-Francorchamps (Belgia), ambele automobile Audi R10 TDI ale echipei private germane au obtinut puncte. Narain Karthikeyan, Andy Meyrick si Charles Zwolsman au obtinut locul sase la finalul cursei. Christijan Albers, Christian Bakkerud si Giorgio Mondini au pierdut timp din cauza unui opriri neprogramate la boxe, dupa ce au fost implicati intr-o coliziune, insa au putut totusi sa revina pana pe locul sapte la finalul cursei.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 201
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi