Motivarea ca instrument de leadership cu Robert Murray la prima editie a conferintelor Enlightening, organizate de Expo Media.

In data de 17 noiembrie 2011, Expo Media lanseaza prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, Business Class Vision, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

Bucuresti, 1 Noiembrie 2011 – Intr-o societate in care motorul principal al deciziilor de afaceri este reprezentat din ce in ce mai mult de interese, a fi competitiv inseamna a face lucrurile altfel. Motivatia din spatele unei afaceri joaca un rol crucial in evolutia acesteia, pentru ca influenteaza in mod direct planurile de afaceri si instrumentele folosite pentru a atinge obiectivele strategice.
Expo Media promoveaza valoarea autentica de business, aducand in prim plan modele si oameni de afaceri care reusesc sa ajunga in varful piramidei prin exploatarea motivatiei pozitive si ambitiei de a obtine succesul prin onestitate si competenta.

Robert Murray reprezinta un astfel de exemplu de succes. El va dezbate in cadrul primei conferinte din seria Enlightening, Business Class Vision, modalitatea prin care valorile si motivarea pot determina succesul sau esecul oricarui demers de business.

“Cred ca jucatorii de pe piata din Romania trebuie sa inteleaga faptul ca valorile sunt legate intrinsec si extrinsec de absolut tot ce se intampla intr-o afacere. Valorile nu sunt optionale. Din experienta mea in Romania am observat ca exista prea multi lideri care sunt in joc doar pentru castig personal versus a conduce pentru binele organizatiei reprezentate, al oamenilor, al comunitatilor, al tarii lor. Cand un lider pune inainte de toate propriile motivatii, nu va obtine rezultatele durabile dorite, lucru ce va avea cu siguranta impact negativ asupra motivatiilor personale, initiale.” – Robert Murray, VP Faronics Corporation, North America.

Experienta profesionala:
– EVP Faronics Corporation – North America;
– Chairman al GrowthPoint Group;
– Membru al Advisory Board – ElementFour;
– Board Director al Russell Breweries;
– Associate Professor la Sauder School of Business si la BCIT School of Business;
– Executive Advisor si Strategic Facilitator;
– Doua premii la New York Festival Awards si unul la Summit Award (Portland, Oregon) pentru Excelenta in Inovatia de Marketing.

Discursul lui Robert, “From motivation to engagement”, este programat in data de 17 noiembrie, in cadrul sectiunii de discutii Leadership as a part of our everyday life, in incinta JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, incepand cu ora 15:00.

Speakerii Business Class Vision 2011 sunt reprezentati de nume marcante din lumea de afaceri, oameni vizionari care iau rezultatele de business personal: Ted Lattimore, CEO si Presedinte, Carmanah Technologies Corp, Robert Murray, EVP – North America la Faronics Corporation, Roberto Lazarov, CEO, FunDeal Romania, Ada Roseti, Channel Director South East Europe, Discovery Networks CEEMEA, Sergiu Negut, Deputy CEO, Regina Maria si Catalin Velescu, Managing Director, 3M Romania.

Evenimentele Enlightening vor aduce publicului patru ingrediente indispensabile pentru un business de succes: leadership, inovatie, oameni si strategie. Ne-am propus sa mergem mai departe, sa depasim ce s-a realizat pana acum in zona de evenimente de afaceri. Ne-am propus sa aducem valoare autentica care se traduce in rezultate, stabilitate si dezvoltare. Speakerii de anul acesta reprezinta exact condimentul de care are nevoie comunitatea de afaceri din Romania.” – Madalina Vilau – Fondator Enlightening Events si Managing Partner, Expo Media.

Conferinta Business Class Vision se bucura de sustinerea partenerilor Euristic Partner, Customer Service School, Tea Forte, Discovery Networks si al partenerului strategic Asebuss.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de participare la eveniment sau oportunitatile de parteneriat la prima conferinta Enlightening, va rugam sa accesati www.enlightening.ro sau sa ne contactati la 021 411 44 20, sau pe registration@conferinte.ro.

Despre Expo Media
Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.

 

Contact:
Alexandra Chiorean
Coordonator PR
Tel: +40 21 411 44 20
Mobile: +40 731 141 414
E-mail: alexandra.chiorean@expomedia.ro