Mos Craciun la paintball si-a desemnat castigatorii

Campania „Mos Craciun la paintball – Impusca un cadou” desfasurata la CityPaintball in perioada 16 noiembrie – 13 decembrie si-a desemnat castigatorii.
La aceasta campanie au participat toate persoanele care au jucat minim un joc de paintball la terenurile CityPaintball din Sos. Straulesti 4-6, pe perioada desfasurarii campaniei.
Premiile au fost in valoare totala de 2153 lei si au constat in: marele premiu – un echipament complet de paintball in valoare de 1478 lei (contine – marcator WGP MG7, butelie aer comprimat aluminiu 0.8 l cu regulator 3000 psi, incarcator bile gravitational, tricou joc Angel Airtime4Play, pantaloni joc SP Fighter, masca Scott Vectra) si alte noua premii – doua partide de paintball gratis si sapte vouchere colective de 25% reducere la terenul CityPaintball, pentru castigator si inca cinci prieteni ai acestuia.
Au ales sa castige cu CityPaintball si au castigat :
– echipamentul de paintball : Saioc Ionut
– cele doua partide de paintball gratis pentru castigator si cinci prieteni : Milea Bogdan si Panea Codrut Alexandru
– cele sapte vouchere de reducere pentru castigator si cinci prieteni : Ionut Macovei, Mihailescu Victor, Ungureanu Mihail, Oprea Adrian, Gogorita Vlad, Badila Andrei si Mihailescu Mihai

CityPaintball felicita toti castigatorii campaniei „Mos Craciun la paintball – Impusca un cadou” si promite sa isi pastreze obiceiul si in anul care vine, prin organizarea de concursuri si campanii cu premii pentru toti paintball-istii si nu numai.

# # #
Înfiinţat în 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanţi operatori şi promotori de paintball din România, precum şi unul dintre principalii importatori şi distribuitori de echipamente de paintball din ţară. Terenul Citypaintball este situat pe şoseaua Străuleşti 4-6 în spatele Casei Presei Libere şi are o suprafaţă de 22.000 mp din care pe 10.000 mp sunt amenajate trei terenuri de paintball. Facilităţi: terasă capacitate 100 persoane, 70 locuri de parcare, instalaţie de nocturnă, program non stop.
www.citypaintball.ro.