MoreOfYou vă anunță lansarea in România a carÈ›ii lui Robert Monroe – “Călătoria Supremă”

Călătoria Supremă este, putem spune asta fără nici o reţine, un masterwork de excepţie. Această lucrare conţine esenţa cristalizată a peste 30 de ani de cercetare şi explorare în domeniile necunoscute ale conştiinţei umane cu dezvăluiri şi revelaţii care au un potenţial transformator profund asupra cititorului.

Robert Monroe, fondatorul The Monroe Institute (TMI), este un cartograf de excelenţă al celor mai îndepărtate teritoriilor ale conştiinţei. În continuarea mult aşteptată a scrierilor sale, Călătoria Supremă, el trasează harta acelor zone care se află dincolo de frontierele lumii fizice. Ne prezintă în această lucrare ruta “Interstate” între stări – calea care ni se deschide atunci când părăsim viaţa fizică, cu intrările şi rampele de ieşire, indicatoarele şi pericolele sale.

Cititorul va porni, alături de Bob Monroe, într-o fascinantă călătorie în care, pas cu pas, i se va dezvălui adevărul fundamental privind semnificaţia şi scopul vieţii precum şi nivelele care sunt dincolo de viaţă fizică.

Există o mare diferenţă între Călătoria Supremă şi prima lucrare, Călătorii în afara corpului, a lui Bob Monroe. Dacă în prima carte cititorul, pe lângă fascinaţia aventurilor dincolo de timp şi spaţiu, simte încă doza de teamă şi nesiguranţă cu care se confruntă Bob Monroe pe parcursul primelor experienţe de decorporalizare spontană, Călătoria Supremă reprezintă chintesenţa cunoaşterilor unui maestru care stăpâneşte deja toate dimensiunile. El poate intra şi ieşi în şi din aceste tărâmuri după dorinţă, la fel de uşor, precum ne deplasăm noi dintr-o încăpere în alta în casa noastră.

Revelaţiile aduse de el provin din acele zone misterioase care arareori se lasă pătrunse de către omul obişnuit. Şi, totuşi, Bob Monroe asta face, descoperă acele domenii, le cartografiază pentru ca alţii să aibă un reper pe acest drum şi, ceea ce este şi mai important, dezvoltă tehnici de modificare a stărilor de conştiinţă cu ajutorul sunetelor, care oferă celor dornici de explorare posibilitatea de a-l urma în aceste zone, să cerceteze şi să îşi descopere propriile răspunsuri. În Călătoria Supremă el ne învaţă că nu există limite, că suntem fiinţe infinite cu o continuate neîntreruptă în toate dimensiunile, iar cunoştinţele din acele domenii non fizice ne sunt disponibile dacă învăţăm cum să le accesăm.

Nimic nu se poate compara cu experienţa directă, nu prea există cuvinte potrivite pentru a descrie trăirile din domeniile non-fizice. Cartea va revela, cât se poate mai bine în cuvinte, experienţele lui Bob, cum a găsit calea – noua direcţie – cum a călătorit de-a lungul acesteia şi care a fost motivul şi scopul acestei expediţii de pionierat. Dar, ceea ce este de asemenea important, include relatările altora, care, prin noile sale programe de dezvoltare, au reuşit să desluşească harta şi să-l urmeze.

Călătoria Supremă este capodopera unui gânditor şi explorator de excepţie, îndrăzneţ şi cu siguranţă, foarte autentic.

Cartea a fost sponsorizată de către Asociaţia pentru Evoluţia Conştiinţei, SUA – o organizaţie non-profit, cu scop caritabil, condusă de Andrea Berger şi Hemi-Sync România. La realizarea ei au mai contribuit Editura For You, doamna Monica Vişan şi doamna Elena Cociş.

Vă dorim lectură plăcută!

MoreOfYou îți oferă un mix de tehnici ÅŸi activităţi ce îţi pot aduce înapoi cel mai de preÅ£ lucru – pe tine.
Vindecare fizică, bunastare emoÅ£ională, dezvoltare spirituală – atinge-le pe toate ÅŸi vei caÅŸtiga mai mult din cea mai preÅ£ioasă comoara de pe Pamant: TU.
Cabinetul de terapii alternative, MoreOfYou vă oferă mijloacele pentru a vă descoperi calea catre sine, calea catre echilibru şi pace. Serviciile oferite de cabinetul nostru sunt: Vindecare Reconectivă, Reconectare Personală şi Tehnici de relaxare.

MoreOfYou – EÈ™ti mai mult decât iÈ›i poÈ›i imagina.

Contact:
MoreOfYou
Sava Irina, e-mail: info@moreofyou.ro, www.moreofyou.ro, tel: +40 (732) 653 564
Hemi-Synk Romania
Psih. Ritta Nicoară, e-mail: rittanicoara@yahoo.com, www.hemi-sync.ro, tel: +40 (744) 118 476