Montagekit® – adezivul preferat pentru finisajele celei mai inalte cladiri din lume

Montagekit® – adezivul preferat pentru lucrările de finisaj ale celei mai înalte clădiri din lume

Lider European în domeniul adezivilor ÅŸi etanÅŸeizanÅ£ilor , compania Bison (membră a grupului Bolton) ÅŸi-a adăugat în portofoliu un nou client de prestigiu :  Burj Khalifa – Dubai. La lucrările de finisaj ale celei mai înalte clădiri din lume (828 m) a fost folosită o întreagă suită de produse din portofoliul Bison, în special adeziv din gama Montagekit® .

Despre Burj Khalifa din Dubai se poate vorbi doar în termeni superlativi. La finisajele celui mai înalt zgârie-nori din lume, au fost utilizate 50,000 de cartuşe de Montagekit®. Îndeajuns pentru a trasa o linie neîntreruptă între Amsterdam şi Madrid.  Alegerea a fost făcută pe criterii de eficienţă în aproape orice condiţii a produsului . În Dubai , pornirea si oprirea aparatelor de aer condiţionat în clădiri generează fluctuaţii mari de temperatură şi un grad de umiditate în aer care variază de la o extremă la alta. Bison Montagekit® a fost ales datorită adeziunii finale puternice şi capacităţii de a-şi menţine flexibilitatea chiar şi în medii de temperatură oscilantă .

Bison Montagekit® – un produs cu renume pe piaÅ£a românească

În România , compania de distribuţie Temad CO gestionează de 15 ani portofoliul de produse Bison. Gama Montagekit® este lider pe piaţa adezivilor şi etanşeizanţilor în construcţii , fiind recunoscut ca cel mai puternic şi fiabil produs de acest gen.

Alegerea profesioniÅŸtilor

Bison Montagekit® este cel mai puternic adeziv pentru orice tip de aplicaţie în construcţii şi decoraţiuni. Având o gamă inovativă de produse de înaltă calitate la un preţ competitiv, Bison pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai bună soluţie pentru orice tip de aplicaţie.

Fie că aveţi nevoie să montaţi praguri, plinte, cadre de uşi, jgheaburi de cablu, pervazuri, un suport pentru haine, să lipiţi  lambriuri sau folii de izolaţie, există întotdeauna un produs Montagekit potrivit nevoilor dumneavoastră . În interior sau exterior, Bison Montagekit® fixează aproape orice fel de material pe orice fel de suprafaţă. Pur şi simplu uitaţi de cuie si şuruburi!

Dat fiind faptul că a fost folosit cu success în cadrul  proiectului Burj Khalifa şi altele de renume internaţional precum Turnul 21st  Century, Hotelul Shangri La, Hotelul Fairmont, The Hills , Dubai Marina dovedeşte încă o dată faptul că Bison Montagekit® se bucură de încrederea profesioniştilor care nu fac compromisuri atunci când vine  vorba de eficienţă si calitate. Şi în România, gama Bison Montagekit® s-a impus ca fiind adezivul numărul unu pentru lucrări de finisaje şi amenajări , preferat atât de profesioniştii în construcţii cât şi de utilizatorii casnici.

Temad CO Рdistribuitorul produselor Bison ̨n Rom̢nia

Compania TEMAD CO, deţine astăzi una dintre cele mai mari reţele de distribuţie din domeniul produselor auxiliare pentru construcţii, amenajări interioare şi bricolaj. În cei 15 ani de activitate, TEMAD  a devenit o firmă de referinţă in domeniu prin profesionalism, promptitudine şi prin calitatea produselor distribuite.

Oferta TEMAD, cuprinde astăzi peste 4700 de articole, ce acoperă o arie largă de aplicaţii de finisaj. De asemenea, produsele distribuite de TEMAD aparţin unor mărci de renume internaţional şi se adresează atât profesioniştilor, cît şi pasionaţilor de bricolaj. În linii generale, aceste produse se pot încadra în următoarele categorii: adezivi; etanşeizanţi; produse auxiliare pentru instalaţii sanitare pentru apă, gaz şi încălzire; vopsele în spray; profile etanşeizante pentru uşi şi ferestre; profile metalice şi PVC pentru pardoseli, trepte şi faianţă; echipament de protecţie; abrazive, accesorii pentru zugrăvit; vopsele decorative, industriale; electrozi şi accesorii pentru sudură; şape, hidroizolaţii, acoperiri pentru parsoseli şi pereţi; lacăte şi sisteme de asigurare-închidere.