Monstruleti roz vs. zane bataioase de la byLidia

Ceramica byLidiaByLidia, atelier de cadouri si decoratiuni handmade, a lansat magazinul online www.bylidia.ro. Cu ajutorul fotografiilor de detaliu, a descrierii cat mai amanuntite a obiectelor si a recomandarilor de utilizare, byLidia aduce produsele pictate manual sau manufacturate in atelierul propriu cat mai aproape de clientii sai.

“byLidia a pregatit cateva surprize clientilor si vizitatorilor sai printre care un concurs foto cu frecventa lunara. In fiecare etapa vor fi acordate trei premii ce constau in obiecte decorate byLidia. Deasemenea este in curs de pregatire o categorie speciala ce va fi lansata abia peste o luna” – spune Lidia Bucataru, cea care se ocupa cu administrarea atelierului.

Ramele foto decorate cu ajutorul diverselor tehnici de lucru, lazile de zestre infrumusetate cu motive traditionale sasesti, noptierele pictate cu zane si flori delicate, cutiile pentru bijuterii, seturile pentru cafea sau ceai pe care versurile unor poeti si-au gasit timid locul, pahare pictate in tehnica icoanei pe sticla, farfurii decorate cu motive delicate – toate acestea sunt produse decorate manual pe care le puteti cumpara din magazinul www.bylidia.ro .

“Am incercat sa fac un calcul cost-pret cat mai onest pentru ca nu cred in supra-evaluarea produselor handmade. Intr-adevar, sunt produse unicat si nu suporta comparatie cu produsele decorate in serie insa in aceeasi masura imi doresc ca piata autohntona de profil sa devina cat mai concurentiala . Sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa ne putem compara cu pietele handmade din strainatate astfel incat concluzia acestei comparatii sa nu ne mai rusineze” – este de parere Lidia.

Produsele byLidia sunt obiecte unicat, pictate sau decorate manual in atelier. Obiectele din ceramica, lemn sau sticla decorate cu ajutorul diverselor tehnici par ca prind viata datorita personajelor pictate sau a culorilor alese pentru decorare.

Contact: Lidia Bucataru, email – lidia@bylidia.ro, telefon – 0722833433