Monitorizarestiri.ro: News reader-ul de care ai nevoie!

Dezvoltatorul web Global Side lanseaza cel mai inovator produs de monitorizare a presei, www.monitorizarestiri.ro – professional news reader. Exactitatea, rapiditatea, simplitatea sunt doar cateva din avantajele puse la dispozitia oricarei persoane care urmareste sa fie la curent cu cele mai noi stiri aparute in presa scrisa din Romania. Dorinta de a fi cel mai bun in propriul domeniu, este corelata cu necesitatea informatiei de ultima ora. Tocmai de aceea, noul soft de monitorizare a stirilor raspunde cerintei stringente de a fi cel mai informat in contextul societatii actuale.

Navigarea pe internet, printre nenumaratele ziare online, in vederea identificarii celor mai noi informatii despre un domeniu de interes, devine obositoare si uneori fara un rezultat satisfacator. La intrebarea uneori retorica, legata de modalitatea de receptionare a informatiilor necesare cumulate pe e-mail, la o anumita ora, in fiecare zi, fara nici un efort suplimentar, dezvoltatorul web Global Side a lansat raspunsul: www.monitorizarestiri.ro. Prin intermediul acestui soft inovator, care cuprinde peste 200 de website-uri ale publicatiilor cotidiene, saptamanale, bilunare, lunare (atat ziare cat si reviste – nationale si locale) costurile procesului de monitorizare se reduc considerabil: timpul poate fi canalizat spre rezolvarea altor situatii urgente ale agendei de lucru iar rapoartele de monitorizare vor deveni un reper al dietei zilnice de informare. ,,Monitorizarestiri.ro, reprezinta in momentul de fata o enciclopedie a stirilor in timp real, care se bazeaza pe un soft profesionist al carui scop final este generarea de rapoarte de stiri pe gustul fiecaruia. Iar pentru a ne integra in trend, ne propunem ca in viitorul apropiat, sa extindem baza de date existenta prin introducerea blog-urilor, in speranta in care utilizatorul va obtine in raportul de monitorizare atat stiri cat si alte comentarii sau informatii utile care apar doar in cadrul anumitor blog-uri’’ spune Liana Borz , referent marketing la Global Side.

Bazandu-se pe o baza de date complexa, care propune stiri atat din presa scrisa cat si din cuprinsul website-urilor de specialitate, structura functionala este una simpla : ,,Prin intermediul unui username si a unei parole, fiecare utilizator isi poate crea/ gestiona facil propriile rapoarte de monitorizare, introducand cuvintele cheie de interes, adresele de e-mail si ora (orele) la care doreste sa primeasca rapoartele pe adresele semnalate. Cuvintele/ sintagmele cheie introduse pentru cautare pot avea un numar nelimitat, pe baza acestora generandu-se rapoartele de monitorizare personalizate’’ explica reprezentantul Global Side. De asemenea, Liana Borz informeaza ca ,,pentru testarea initiala a produsului, exista posibilitatea activarii unui raport personalizat gratuit pentru ca utilizatorii sa devina familiari cu functionalitatea soft-ului propus de noi’’.

Monitorizarestiri.ro este o platforma de monitorizare dezvoltata de experti in relatii publice, jurnalism si informatica. Avand o experienta de peste 5 ani in comunicare, media relations si IT, specialistii au dezvoltat aceasta platforma pentru a veni in intampinarea cerintelor crescande de informare a mediului de afaceri. Monitorizarestiri.ro apartine dezvoltatorului web Global Side si functioneaza in conformitate cu prevederile legale din Romania si Uniunea Europeana.

Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0264 40 27 26 monica.gavrila@davantage.ro