Monitorizarea si controlul vizibilitatii in motoarele de cautare – Searchinsight

International SEO Marketing, in colaborare cu firma mama Brioude-Internet Référencement (Franta), lanseaza proiectul Searchinsight.ro.

Searchinsight.ro  a fost realizat in parte cu fonduri Europene si acreditat de catre OSEO Anvar pentru conceptul inovator.

Searchinsight.ro este o aplicatie online care va permite sa analizati stadiul vizibilitatii site-ului sau site-urilor dumneavoastra in rezultatele motoarelor de cautare atat internationale cat si romanesti. Puteti urmari atat evolutia pozitiilor in « rezultatele organice » cat si a pozitiilor anunturilor Adwords in curs (daca este cazul).

Conceput pentru a va oferi un maxim de ergonomie si simplitate in utilizare, SearchInsight  are o interfata extrem de prietenoasa si este disponibil in trei versiuni de limba : romana, franceza si engleza. De asemenea, ofera avantaje si optiuni unice pe piata marketingului online din Romania.

Prin automatizarea rapoartelor puteti genera analize in functie de necesitati atat zilnice cat si saptamanale sau lunare. Searchinsight.ro va permite sa va urmariti site-urile dar si pe cele ale concurentilor astfel incat sa va puteti compara vizibilitatea site-urilor dumneavoastra cu cea a site-urilor concurentilor in rezultatele motoarelor de cautare. Puteti sa urmariti de la 1 la cateva sute de cuvinte cheie intr-un singur raport. Trierea incrucisata a informatiilor inregistrate permite generarea de rapoarte detaliate, personalizabile si exportabile in formate precum Excel, CSV si HTML.

Mai mult, SearchInsight va permite configurarea  analizelor efectuate. Apreciati o aplicatie care se pliaza la nevoile voastre, adaptandu-se pana si la identitatea firmei dumneavoastre.

Pentru mai multe informatii sau pentru deschiderea unui cont de test gratuit viziteaza site-ul dedicat (www.searchinsight.ro).

Despre International SEO Marketing

International SEO Marketing este o societate specializata in referentierea organica, SEO, link-uri sponsorizate (PPC) si mijloace de promovare web, cu o experienta de mai mult de 5 ani pe piata marketingul online sau mai bine zis marketingul destinat motoarelor de cautare.

International SEO Marketing va propune astfel solutii care doresc sa imbunatateasca interactiunea site-ului atat cu utilizatorii, cat si cu motoarele de cautare dar si servicii de webdesign in cazul in care nu beneficiati inca de un site web.  ISEOM va ofera cele mai bune practici de optimizare care vor simplifica indexarea continutului site-lui dumneavoastra si implicit o buna pozitionare in motoarele de cautare.