moneycenter.ro anunta lansarea sectiunii de Curs valutar BNR

Evolutia cursului valutar este un subiect de mare interes pentru multi dintre vizitatorii fideli ai moneycenter.ro astfel incat am lansat in aceasta saptamana o noua sectiune in cadrului site-ului care cuprinde cursul valutar BNR.

Cursul de schimb este actualizat imediat dupa publicarea acestuia de catre BNR si afiseaza cotatiile de curs valutar pentru cele mai importante monede: Euro, Dolar, francul elvetian, lira sterlina, leul moldovenesc, leva bulgareasca, lira turceasca, forintul maghiar sau yenul japonez.

Tot in cadrul acestei sectiuni vizitatorii moneycenter.ro pot consulta graficul evolutiei fiecarei din monedele mai devreme enumerate sau pot verifica valorea cursului valutar pentru aceste monede intr-o anumita data din trecut.

Pe langa vizualizaea cursul valutar BNR vizitatorii moneycenter.ro pot verifica si care este cel mai bun curs de schimb la casele de schimb ale bancilor din Romania, prin intermediul sectiunii “Curs valutar case de schimb”.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.

Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vierii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost,  grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl,  Altex, Baumax, Dedeman, Domo, emag, Obi, Media Galaxy, etc.