moneycenter.ro anunta lansarea sectiunii de Cotatii valutare online

Suntem aproape de cerintele vizitatorilor nostri iar in ultima perioada tot mai multi dintre acestia sunt interesati de evolutia cursului valutar online.

Consecventi crezului nostru de a ne ajuta vizitatorii sa economiseasca am lansat in aceasta saptamana o noua sectiune in cadrul moneycenter.ro,  curprinzand cotatiile valutare online ale celor mai importante perechi valutare: EURO/RON, USD/RON, EURO/USD, CHF/RON si multe altele.

Pe langa vizualizarea cotatiilor valutare in timp real vizitatorii moneycenter.ro pot alege si care este cel mai bun curs de vanzare sau de cumparare la casele de schimb ale bancilor din Romania.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.

Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vietii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata (Carrefour, Real, Metro, Selgros, Lidl, Cora si altii), compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost,  grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.

Lansat in luna februarie a anului 2011 siteul a crescut constant in trafic, ajungand la o medie de circa 20.000 de vizitatori unici saptamanal.