Modulo Consulting reduce preturile pentru placile si echipamentele VoIP

Incepand cu luna Aprilie 2009, Modulo Consulting a redus preturile la majoritatea echipamentelor VoIP din portofoliul sau de produse.

“Vrem sa reducem din costurile de achizitie pentru echipamentele hardware, placi telefonice si telefoane IP, necesare implementarii unei solutii de telefonie VoIP. Astfel, incercam sa venim in intampinarea celor care doresc sa foloseasca tehnologia VoIP, cu toate ca situatia actuala, atat pe plan local cat si pe plan modial, este oarecum potrivnica tehnologiilor de avangarda si nu numai. Avantajul principal oferit de implementarea unei solutii de acest fel este reducerea costurilor de exploatare, comunicarea cu punctele de lucru, agentii de teren sau personalul mobil, efectuandu-se cu rentabilitate maxima si costuri minime” a afirmat Bogdan Moldovan, Managing Partner la Modulo Consulting.

Placile telefonice Digium si Sangoma, pe care Modulo Consulting le distribuie in Romania, sunt echipamente hardware ce suporta aplicatii de voce sau date la un raport calitate/performanta excelent.

Aceste placi stau la baza constructiei de solutii integrate de voce si de date. Spre exemplu, in combinatie cu platforma Open Source Asterisk, companiile pot sa isi construiasca centrale telefonice strans integrate cu toate sistemele existente (mail, fax, soft pentru managementul relatiilor cu clientii, etc).

Pe langa componentele de baza ale unei soltuii VoIP, Modulo Consulting ofera o gama completa de terminale telefonice rezidentiale si de business. Spre exemplu, linia de telefoane VoIP Linksys si Aastra incepe cu preturi de la 50 euro (pret fara TVA valabil pentru telefonul Linksys SPA901) si continua cu telefoane SIP dotate cu 1, 2, 3, 4 sau 6 linii, precum si console de secretariat cu 32 pana la 108 butoane.

Despre MODULO Consulting

MODULO Consulting este o companie ce ofera organizatiilor servicii profesionale in domeniul IT:

  • consultanta,

  • management de proiect si

  • solutii integrate avansate pentru companii.

Avand o echipa de specialisti care se perfectioneaza permanent, MODULO Consulting pune la dispozitia clientilor consultanta si servicii de dezvoltare pentru numeroase tehnologii si ofera solutii complete VoIP.

Mai multe informatii despre produsele Aastra, Digium, Linksys si Sangoma sunt disponibile accesand:

www.aastra.com

www.digium.com

www.linksys.com

www.sangoma.com

Pentru mai multe informatii:
Bogdan Moldovan
Managing Partner
MODULO Consulting
Tel: +40 (21) 232 10 19
Fax: +40 (21) 233 34 22

www.modulo.ro