MODULO Consulting aduce echipamentele bero*fix in Romania

Incepand cu luna Mai 2010, MODULO Consulting va incepe distribuirea echipamentelor bero*fix. Echipamentele bero*fix (placi modulare de tip “Gateway card”) au fost lansate de catre producatorul german beroNet pentru a intregi gama de produse hardware pentru solutiile de telecomunicatii, bazate pe porturi de tip ISDN (BRI si PRI) si card-uri GSM.
Prin aceste echipamente beroNet GmbH doreste sa ofere o solutie ieftina ce permite combinarea interfetelor telefonice ISDN BRI/PRI, FXO/FXS si GSM pe o singura placa telefonica. Diferenta principala fata de celelalte placi de acest fel, oferite pe piata telecomunicatiilor VoIP de catre firme ca Audiocodecs sau Dialogic, este faptul ca pe langa montarea clasica in interiorul unui server placa poate fi utilizata si in sistem stand alone. Acesta este compus dintr-o carcasa metalica, ce ofera 1 port ethernet si alimentare 220V/3,3V. Echipamentul este compatibil cu sistemele de operare Windows, Linux, BSD sau MacOS, fara a fi nevoie de a instala in prealabil o suita de drivere.
Produsele bero*fix se adauga astfel la lista echipamentelor VoIP (Digium, Sangoma, Aastra si Linksys) integrate in solutiile VoIP oferite clientilor de catre MODULO Consulting.

Despre beroNet GmbH:
beroNet este un producator german de echipamente de telecomunicatii specializat in domeniul VoIP, axat in principal pe tehnologie ISDN (mISDN) , linia de produse inovatoare fiind completata cu servicii de consultanta si dezvoltare. Fondata in 2002, compania dispune de un portofoliu variat de produse si solutii VoIP oferind clientilor si partenerilor sai posibilitatea de a construi solutii performante si durabile.
Gama de produse cuprinde in momentul de fata placi telefonice PCI/PCI Express ISDN BRI/PRI, placi telefonice GSM PCI, berofos failover switch si noua gama de echipamente bero*fix.

Despre MODULO Consulting:
MODULO Consulting este unul dintre primii distribuitori de echipament hardware VoIP de pe piata romaneasca. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul IT/Telecom, MODULO Consulting ofera clientilor sai echipamente VoIP ale unor producatori de notorietate, precum si servicii IT profesionale (solutii software si hardware la cheie pentru sisteme VoIP, servicii de management de proiect, servicii de consultanta si integrare).

Pentru mai multe informatii:

www.modulo.ro
MODULO Consulting
Intrarea Scoala Herastrau 1B,
Sector 1, Bucuresti, Romania
tel: (+4) 021.232.10.19
fax: (+4) 021.233.34.22
info@modulo.ro