Moda tricourilor la barbati

Asocierea acestor tricouri de barbati ieftineEste de stiu, ca noi barbati, suntem ceva mai neglijati de catre marile magazine comerciale in materie de articole vestimentare, deoarece numarul articolelor in comparatie cu cel al femeilor este cu mult mai mic.

Desigur, femeile sunt cele care achizioneaza mult mai multe articole diverse, iar noi barbatii, ne multumim si cu acele cateva modele cu ajutorul carora putem crea outfituri casual sau ceva mai elegante.

Unul din cele mai achizitionate articole vestimentare sunt tricourile de barbati ieftine. Acestea sunt la foarte mare cautare deoarece putem crea tinute simple, casual sau ceva mai smart casual, si le putem asorta foate usor alaturi de alte articole. Aici, un alt aspect nu tocmai placut pentru nou este acela ca, cu ajutorul acestor tricouri de barbati ieftine, nu prea avem posibilitatea de a crea tinute ceva mai elegante, fiind articole casual.

Cum poti crea outfituri diverse cu ajutorul tricourilor

Trebuie sa intelegem ca, aceste tricouri barbatesti ieftine nu putem sa le asociem unei tinute eleganta. Intr-o astfel de tinuta, tricoul barbatesc ieftine se foloseste ca si substrat, pe sub haine. De obicei, in anotimpul rece, unii dintre barbati merg pe alegerea unui tricou uni purtat pe sub camasa.

Pentru outfit-urile casual nu trebuie sa stam prea mult pe ganduri, combinatiile fiind foarte usor de facut si foarte usor de asortat. Marea majoritatea, asorteaza tricourile barbatesti ieftine la o pereche de jeans clasica, iar aici modelul acestora poate fi diferit.

Pentur un look ceva mai smar casual, mult mai mult decat o simpla pereche de pantaloni si un tricou, putem incerca urmatorul exemplu: Asocierea acestor tricouri de barbati ieftine unor pantaloni, fiind ei jeans sau trousers, iar ca si haina, un sacou ceva mai simplu, putand fi el si ceva mai elegant. Aici, trebuie sa ai in vedere ca tricoul barbatesc ieftin pe care il vei purta sa nu fie ceva mult prea extravagant, deobicei un model simplu uni, va fi o combinatie mult mai potrivita.