Moda pantofilor cu stil vine din online!

 

 

 

Incaltamintea este una dintre marile pasiuni ale unei femei. Se spune ca piciorul unei femei nu este complet fara alungirea si finetea pe care i-o da un pantof elegant.

www.fashionshoes.ro este sursa online de shopping dedicata femeilor cu stil. In acest magazin virtual va puteti rasfata cu peste 700 de perechi de pantofi. Fie ca va place sa purtati pantofi comozi, flip-flops sau balerini, fie ca preferati va platformele, moda este extrem de permisiva si personaliaza la fashionshoes.ro.

Alaturi de pantofi, aici veti gasi si accesorii glamour, genti, posete plic, ochelari de soare, bijuterii, toate pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa fie in ton cu moda in fiecare zi.  Toate produsele au preturi  accesibile si un raport calitate/pret foarte bun.

Aici veti gasi intotdeauna pretul corect, alaturi de oferte speciale lunare si concursuri, pe un portal de fashion in concordanta cu ultimele trenduri.

Pantofii vostri va asteapta numai pe portalul www.fashionshoes.ro.

Actualizati-va garderoba in cel mai modern stil cu putinta: online! Fiti in ton cu moda si comandati perechile magice pe situl nostru! Va asteapta numeroase concursuri, premii si surprize!

Contact

Facebook: http://www.facebook.com/fashionshoes.ro

Telefon: 021.335.13.37

 E-mail: office@fashionshoes.ro

            comenzi@fashionshoes.ro

Adresa punct de lucru: Bd. Geoge Cosbuc, nr. 69, Sector 5, Bucuresti