Mobilier pentru dormitoare de copii in magazinul Henderson

Dormitoare pentru copii pe site-ul HendersonIn cadrul magazinului Henderson puteti gasi zeci de articole de mobilier pentru dormitoare de copii, ceea ce demonstreaza importanta acordata de public, dar si de producatori acestui segment al pietei de mobilier in ultimul timp.

De altfel, discutam despre un efort de conceptualizare din partea designerilor cel putin la fel de mare ca in cazul celor mai sofisticate elemente de mobilier de lux, deoarece selectarea mobilei proprii unor dormitoare ale copiilor se realizeaza in primul rand din motive estetice, iar apoi dupa alte criterii.

Elemente de mobilier pentru dormitoare copii

In momentul de fata Henderson pune la dispozitia romanilor urmatoarele elemente de mobilier pentru dormitoare copii de diferite varste si anume biblioteci, birouri, dulapuri, paturi si patuturi pentru bebelusi.

In categoria de bibioteci, exista doua modele realizate de Tooli, la preturile de 1339, respectiv 1566 de lei.

Oferta de birouri este sensibil mai bogata, existand 15 modele de birou de copii, fabricate de Tooli si Vivonia, la preturi intre 1177 – 2427 RON.

Poate cele mai importante articole destinate dormitoarelor de copii sunt dulapurile, din motive evidente. Henderson comercializeaza 19 varietati de dulapuri, produse de Ixia si Tooli, la preturi care incep de la 518 de lei, putand ajunge pana la 2625 RON.

In ceea ce priveste paturile si patuturile, oferta este compusa din 21 de modele de paturi si 3 modele de patuturi. Deasemeni, puteti gasi corpuri de iluminat specifice acestor dormitoare.

Magazinul online de mobila si decoratiuni interioare Henderson a fost inaugurat in ianuarie 2012, avand scopul declarat inca de la inceput de a deveni numarul 1 in retail-ul online al produselor home & deco. Pentru a realiza rapid acest deziderat, s-au semnat parteneriate cu mai mult de 300 de producatori importanti de mobila in contextul intregului spatiu al Uniunii Europene.

In momentul de fata, Henderson promoveaza mai bine de 25000 de produse ale acestor producatori din categoriile canapelelor si coltarelor; mobila pentru living, dormitoare, bucatarie, corpuri de iluminat, birou, baie, gradina, dormitoare copii. Deasemeni, exista si numeroase accesorii pentru orice context domestic imaginabil.

Cateva argumente pentru a face din Henderson partenerul dumneavoastra pe termen lung in achizita de mobila sunt: plata securizata de institutiile bancare de incredere partenere, posibilitatea returnarii fara motive a produselor nepersonalizate in termen de 30 de zile de la data achizitiei, returnarea banilor in 15 zile din momentul primirii inapoi a produselor sau asistenta tehnica permanenta si gratuita prin e-mail.

Deasemeni, aveti la dispozitie posibilitatea realizarii de mobilier la comanda, precum si un showroom fizic deschis in Bucuresti de curand. Cu o politica de livrari extrem de transparenta, mai mult ca sigur ca va veti decide, cel putin in ceea ce priveste corpurile pentru dormitoare de copii, sa accesati ofertele Henderson.