MobileNews si MeritaCitit iti dau cuvantul!

Bucuresti, 26 martie 2010 – De ce sa iti dicteze altii ce sa citesti? Acum poti sa alegi tu singur continutul preferat!

MeritaCitit si MobileNews lanseaza o colaborare care permite cititorilor MobileNews, si nu numai, sa adauge continutul preferat din revista online pe website-ul MeritaCitit.

Ca urmare a parteneriatului dintre cele doua website-uri, cititorii pot sa imparta continutul si sa isi spuna parerea. Prin implementarea butonului MeritaCitit in website-ul MobileNews, cititorii au parte de noi perspective de clasificare si distribuire a informatiei, pe langa website-urile Facebook, Twitter, Google.
Astfel, oricine poate impartasi cu intreaga lumea articolele, videoclipurile si imaginile preferate. Vizitatorii MobileNews nu trebuie decat sa voteze ca MeritaCitit fiecare articol care le-a placut.

„Consideram ca MeritaCitit este un proiect care se adreseaza cititorilor din intreaga Romanie, oferindu-le o noua modalitate de a-si exprima opiniile si o modalitate de a alege si a vota continutul care in opinia lor merita sa fie citit. Astfel, fiecare cititor devine editor, cu capacitate de decizie si de influenta”, declara Edith Uncu, Poject Manager MobileNews.

MeritaCitit este asemenea unui semn de carte, te ajuta sa revezi articolele care ti-au placut si sa le faci cunoscute si celorlalti. Poti hotari chiar tu ce articole sau continuturi merita sa fie citite de ceilalti.

Cu o interfata prietenoasa, spatii generoase pentru articole si usor de urmarit, MeritaCitit iti ofera posibilitatea sa imparti cu ceilalti diferite tipuri de continut: stiri,  clipuri video, imagini. Orice continut online care ti-a atras atentia poate deveni subiect de discutie in comunitatea MeritaCitit. Din contul aferent profilului tau poti sa iti administrezi continuturile propuse, adaugand fotografii, informatii despre tine si ceea ce iti place sa faci, poti trimite si primi invitatii de prietenie de la ceilalti utilizatori, poti urmari statisticile care iti arata cate merite a obtinut continutul postat de tine, cate comentarii ai postat si care sunt ultimele activitati de pe site. Poti sa iti creezi propria categorie de Preferate si poti urmari si activitatile  prietenilor. Descopera pe MeritaCitit cele mai bune pagini de pe Internet, prezentate si votate de oameni ca tine.

MobileNews si MeritaCitit cred in tine!

Despre MobileNews
Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu. Revista prezinta stirile locale in Romania, Grecia, Bulgaria, Albania si Cipru in limba materna. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va propune concursuri lunare cu premii atractive in sectiunea Joaca. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news.ro

Despre MeritaCitit

Merita Citit este un loc pentru oamenii care vor sa descopere si sa imparta continut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri pana la cele mai necunoscute bloguri, Merita Citit contine cele mai tari informatii votate de membrii nostri. Nu veti gasi editori la Merita Citit – suntem aici pentru a va oferi un loc in care oamenii sa determine in comun valorile continuturilor si pentru a schimba modul in care colecteaza informatiile online.
Cum facem asta? Totul de pe Merita Citit – de la stiri la imagini si videoclipuri – este adaugat de comunitatea noastra (adica voi). Odata ce o informatie este adaugata, ceilalti o vad si voteaza ce merita citit. Daca informatia adaugata de voi este cea mai tare si merita citita, este promovata pe prima pagina pentru ca ceilalti vizitatori sa o poata vedea.
Și nu ne oprim aici. Deoarece Merita Citit consta in descoperiri si schimb de informatii, exista conversatii care au loc in jurul continutului. Suntem aici ca sa promovam aceste conversatii si pentru a va pune la dispozitie instrumente care sa faca posibile aceste conversatii pentru a discuta subiectele de care sunteti pasionati. Suntem hotarati sa dam sanse egale de a aparea pe prima pagina tuturor adreselor de pe Internet. Vizitati site-ul http://meritacitit.ro, participati si lasati-va amprenta.