MobileNews a participat la prima conferinta educationala dedicata web-ului din Romania-How To Web

Sambata, 31 octombrie a avut loc prima conferinta educationala dedicata web-ului din Romania, How To Web. Pasionatii de web au venit in numar mare la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii Bucuresti, pentru a invata mai multe despre mediul online.
MobileNews, revista online de telecomunicatii, a fost prezenta la eveniment si va invita sa aflati informatii despre acesta pe website-ul www.mobile-news.ro.

Despre MobileNews
Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu Revista prezinta stirile telecom locale in Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru in limba materna, si in Albania, Serbia, Macedonia, in limba engleza. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va aduce concursuri si interviuri periodice cu personalitati din lumea telecomunicatiilor. Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro
How To Web http://www.how-to-web.net este un eveniment organizat de Wembrio in colaborare cu Asociatia de Studenti si Profesionisti din IT&C (ASPI) si cu Universitatea Politehnică Bucuresti. How to Web este prima conferinta educationala dedicata webului din Romania, destinata studentilor si tinerilor profesionisti. How to Web este un prilej excelent de a lua contact cu problemele si tehnologiile webului global si de a interactiona cu antreprenorii sau tehnicienii care dezvolta solutii pentru acestea.