Mobileaza inteligent dormitorul prin aceste 5 metode

Dormitorul este mai mult decat locul in care ne odihnim. Este locul in care incepem si ne incheiem ziua, asa ca avem nevoie de un mediu cat mai prietenos, pentru a fi cat mai in forma. Iata 5 moduri prin care poti mobila inteligent dormitorul, incluzand cele mai simple elemente, dar si cele mai complexe.

Urmareste sa ai cat mai multa lumina

Chiar daca nu ai o fereastra mare, obiectivul tau in aranjarea mobile de dormitor este acela de a avea cat mai multa lumina. Primul lucru pe care ti-l recomandam este utilizarea lampilor pe noptiere. Al doilea lucru – instalarea de benzi LED in interiorul sifonierului sau sifonierelor. Nu in ultimul rand, asigura-te ca intrerupatoarele vor fi totdeauna la indemana, inclusiv langa pat.

Mobilier pentru dormitor modern (eMAG)

Patul: odihna si depozitare

Patul este elementul central al dormitorului, iar alegerea a este cruciala din mai multe puncte de vedere. In primul rand, trebuie sa asigure un somn odihnitor, iar in al doilea rand trebuie sa ofere si practicalitate. De aceea, recomandam ca mobila de dormitor sa cuprinda un pat cu spatii de depozitare.

Include oglinzi mari

Chiar daca spatiul dormitorului este limitat, asta nu inseamna ca nu poti oferi spatialitate camerei in care te odihnesti. Prezenta oglinzilor poate face mai multe decat crezi. De exemplu, plasate pe sifonier, acestea pot oferi senzatia spatiului dublu. De asemenea, acestea ajuta si la cresterea gradului de luminozitate.

Adopta noile tehnologii

Gadget-urile si dispozitivele electrice au crescut simtitor in ultimii ani. De aceea, gestionarea tuturor firelor este importanta daca vrei sa tii dormitorul ordonat. Statiile de andocare specifice telefoanelor, alarmele incorporate in incarcatoarele de telefon sau in radiouri, incarcatoarele prin inductie, toate acestea sunt variante foarte bune pentru mobila ta de dormitor.

Mai multe obiecte inseamna mai multa dezordine

Oricat de multe ti-ai dori pentru dormitorul tau, este important sa faci alegerile care iti vor usura viata. Iar atunci cand ai nevoie sa faci curat, este important sa nu te impiedici de multe lucruri. De aceea, elementele de volum mare, dar putine, se vor dovedi o alegere mai buna, decat cele mai mici si mai multe. Vei sterge praful mai usor de pe suprafetele mai mari si vei aspira mai repede atunci cand nu trebuie sa ocolesti tot felul de obiecte sau picioarele de mobilier. Tot din punct de vedere al curateniei, patul cu depozitare este iar o alegere buna.

Tu cum ti-ai dori sa fie mobila de dormitor din casa ta?